Profructta

Card de fidelitate Profructta

Detalii card de fidelitate Profructta

  • Orice membru al clubului Profructta se bucură efectiv de reduceri numai dupa primirea și activarea cardului de fidelitate. Cardul se activeaza pe baza formularului de activare completat de dvs. la finalizarea unei comenzi online. Formularul este valid când câmpurile marcate ca obligatorii sunt completate integral.
  • Cardul Profructta nu este un card de credit și nici un mijloc de plata. Cardul de fidelitate este gratuit, si se poate utiliza la orice comandă online, primind în schimb un discount de 5% din valoarea comenzii. Cardul Profructta nu oferă discount la achizitia articolelor aflate in alte promotii/reduceri.
  • Pierderea, furtul sau distrugerea unui card trebuie comunicata pe mail la adresa consumator@profructta.ro. Completand iar un formular de inscriere veti primi un card nou. Cardul vechi va fi dezactivat.
  • Incalcarea prezentului regulament atrage cu sine invalidarea cardului de fidelitate. Membrii clubului Profructta care nu utilizeaza timp de un an de la ultima achzitie cardul de fidelitate vor pierde orice tip de discount. Cardul de fidelitate se poate pastra, revenindu-se la pragul de discount pe baza achizitiilor viitoare conform regulilor expuse mai sus.
  • Aceasta scrisoare contine informatii despre folosirea cardului Profructta. Mai multe detalii privind obtinerea, utilizarea sau reinnoirea cardului de fidelitate pot fi obtinute la adresa consumator@profructta.ro