Oranjadă

Portocalele știu că îți place să trăiești prezentul, având grijă de amintirile dragi. De aceea, oranjada Profructta este perfectă pentru tine.

Litraj

Fructe

Oranjadă

Pentru nostalgicii ancorați în realitate

12,00lei 1 Litru

Oranjadă

Pentru nostalgicii ancorați în realitate

7,00lei 500 ml

Oranjandă

Pentru nostalgicii ancorați în realitate

6,00lei 330 ml

Oranjade – gustul copilăriei în variante fără zahăr sau conservanți

Ai simțit vreodată că un anumit parfum sau gust te poartă înapoi în timp, pentru câteva secunde? Oranjadele erau considerate veritabile delicii, cu decenii în urmă. Ce este mai interesant este faptul că aceste băuturi din citrice au ținut pasul cu tendințele vremii, fără a-și pierde autenticitatea. Oranjadele naturale prezente în magazinul nostru sunt rezultatele fructelor culese direct de către fermieri și îmbuteliate în sticle de sticlă. Sucurile naturale sunt extrase doar din fructe presate le rece . Presarea la rece a fructelor și pasteurizarea sucului rezultat mențin valabilitatea produselor până la un an.

Îmbogățește-ți cămara cu roadele dăruite de Natură. Mixuri de fructe fără aditivi, limonade , care pot fi utile pentru detoxifiere, oranjade naturale la prețuri fără competiție și servicii de livrare la adresa ta…așa ne manifestăm aprecierea față de clienții care sunt atenți la ce îi oferă propriului corp. 

Oranjade naturale – sucuri din fructe naturale 100%, oferite la sticlă de sticlă, pentru un mediu sănătos 

Oranjadele sunt un prilej de a-ți invita prietenii la o poveste ca în vremurile bune. De asemenea, oranjadele naturale sunt o sursă prețioasă de vitamine și minerale, pentru un organism gata să lupte pentru a rămâne sănătos în orice sezon. Completează-ți alimentația cu un pahar de suc din fructe proaspete și oferă-ți hidratarea de care pielea ta are atâta nevoie. Sucurile naturale au proprietăți antioxidante, ceea ce te ajută să te bucuri de o piele sănătoasă, fără să apelezi la alternative din comerț.

Dacă ai rămas fidel băuturilor de altădată, atunci merită să încerci sortimentele de oranjadă naturală, care vin să-ți hrănească nostalgia și organismul. 

Aici găsești sucurile noastre