Profructta

Modalități de plată

Preţuri şi modalităţi de plată

Preţurile produselor din magazinul online al site-ului www.profructta.ro sunt stabilite de către PREMIUM FRUCT SRL și afişate în spaţiul alocat fiecărui produs. Acestea sunt exprimate în lei şi conţin TVA. Informarea clientului cu privire la preţul de achiziţie al mărfii existente în magazinul online al site-ului www.profructta.ro este obligatorie din momentul primirii de către acesta a email-ului care confirmă acceptarea comenzii pe care a plasat-o pentru a achiziţiona produsele adăugate în coş. Indiferent de modificările care s-ar putea aplica preţurilor din Magazin respectivul preţ nu mai suferă modificări după confirmarea prin email a comenzii plasate de Client.

Clientul va face plata comenzii prin metoda pe care o doreşte:

  • plată ramburs, la livrare, achitând reprezentantului PREMIUM FRUCT S.R.L, persoana care asigură livrarea comenzii către Client.
  • plată prin card bancar, prin intermediul serviciului autorizat ING e-commerce. Procesarea comenzilor achitate prin plată electronică începe după ce a fost primită plata pentru bunuri.

PREMIUM FRUCT S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica preţul mărfurilor existente în magazinul său online, de a introduce în vânzare mărfuri noi,  de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a Mărfurilor oferite de Magazin înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor persoanelor autorizate să utilizeze o anume promoţie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale.