Profructta

Povestea noastră

Inspiratia Profructta

100%

Natural

Am creat Profructta ca pe un rod innobilat de grija noastra pentru natura si pentru traditii. De pe dealurile si muntii Campulungului Muscel am ales doar fructele si legumele culese cu grija si v-am returnat voua seva lor sub forma de sucuri naturale. De la merele delicoase la fructele de padure, de la sfecla cea gustoasa la morcovii proaspeti, toate bunatatile pamantului s-au strans in roadele muncii noastre.

Nu ne-am oprit insa aici. Caci am decis sa impletim splendoarea naturii cu eficienta tehnologiei de ultima generatie si a ambalajelor de calitate. Astfel, vitaminele si antioxidantii se pot regasi acum nestingherite in sucurile noastre.

100%

Local

Ne-am regasit radacinile in locurile natale si ne-am construit o identitate din ele. Chiar daca am plecat initial din tinutul muntenesc in capitala Romaniei cu ambitii mari, savoarea pamantului ne-a chemat la obarsie. Aici, in Campulung Muscel, gustul naturii este rapitor si am hotarat sa va oferim si voua un festin de arome nutritive. Fabrica noastra se incarca cu energie din traditia locului si din mireasma deliciilor naturale.Asa ca ne-am gandit sa cladim o afacere de familie in spiritul reunit al comunitatilor locale dornice sa isi redescopere radacinile.

Ne-am integrat in natura cu fabrica noastra moderna pentru a darui comunitatii noastre alternativa unei vieti sanatoase. Ne-am infratit cu alti intreprinzatori romani cumparand de la producatori autohtoni fructele si legumele care mustesc de sanatate si care se regasesc in sucurile noastre naturale.

100%

cu dragoste

Am mizat deci pe iubirea noastra pentru roadele culese cu grija pentru a vi le intoarce voua sub forma de gusturi naturale. Am pariat pe pasiunea noastra pentru truda facuta cu daruire si cu migala, acordand o atentie deosebita tuturor detaliilor de productie si de distributie. In plus, am ales valorile romanesti autentice pentru a le promova atat acasa cat si peste hotare.

In final, am plantat samanta unei vieti naturale si sanatoase, am cules roadele meleagurilor autohtone si am plamadit sucuri de poveste. Am realizat o poveste in care sucul natural triumfa asupra alternativelor nesanatoase si am venerat roadele unei vieti nepretuite. In basmul nostru, Profructta dainuie pana la adanci batraneti ca un tinut care se degusta in tihna.