Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Termeni și condiții utilizare site

INFORMAȚII GENERALE

Următorii termeni și condiții (“Termenii”, “Acordul”) reprezintă un acord între PREMIUM FRUCT S.R.L. (“PREMIUM FRUCT S.R.L.”, “noi” sau “nostru/noastră/noştri/noastre”) și dumneavoastră (“Utilizatorul”, “dumneavoastră” sau “a/al/ai/ale dumneavoastră”). Prezentul document conține termenii și condițiile generale privind utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web profructta.ro și a oricăror produse sau servicii (denumite în mod colectiv “Site-ul” sau “Serviciile”).

Contul şi responsabilitățile Utilizatorului

Odată devenit utilizator, aveți responsabilitatea de a  păstra în siguranță contul pe care dumneavoastră l-ați creat pe Site-ul nostru şi deplină responsabilitate pentru orice acțiune pe care o întreprindeți sau omiteţi  folosind contul sau în legătură cu acesta. PREMIUM FRUCT S.R.L. nu va suporta niciun fel de urmări sau daune pe care acţiunile sau omisiunile dumneavoastră le pot cauza. Va fi necesar să ne raportați imediat orice utilizare abuzivă, neautorizată, frauduloasă, modalitate prin care s-au încălcat regulile de securitate ale acestui Site şi acțiune suspectă, care ar putea pune în pericol siguranța contului creat sau experiența de utilizator al Site-ului. În cazul în care constatăm că aţi furnizat informaţii de contact false, comportamentul şi conţinutul dumneavoastră ar fi de natură să ne prejudicieze reputaţia şi fondul comercial sau că  aţi încălcat orice prevedere a prezentului Acord, vă putem împiedica accesul la contul pe care l-aţi creat pe Site, prin suspendarea, dezactivarea, închiderea sau ştergerea contului (sau a oricărei părți a acestuia), fără niciun fel de notificare sau formalitate.  Dacă, din oricare motiv enumerat mai sus, decidem să vă ştergem contul, vă vom anula posibilitatea reînregistrării pentru Serviciile online pe care le oferim, însemnând că putem bloca inclusiv adresa dumneavoastră de e-mail  IP, ca măsuri prin care nu vă vom permite să vă înregistraţi ulterior pe Site-ul nostru.

Conţinutul furnizat de către Utilizator

PREMIUM FRUCT SRL nu deţine  Conţinutul pe care îl furnizaţi pe acest Site, pe durata utilizării Serviciilor noastre online. Orice tip de  informaţii, date, materiale care vă aparţin se află exclusiv în proprietatea şi responsabilitatea dumneavoastră. Sunteţi, de asemenea, unicul responsabil pentru Conținutul pe care dumneavoastră îl furnizați pe Site-ul nostru și pentru toate particularitățile sale: calitatea, integritatea, legalitatea, caracterul adecvat, proprietatea intelectuală sau dreptul de utilizare a respectivului Conţinut. Există posibilitatea să monitorizăm Conținutul pe care dumneavoastră îl furnizaţi sau produceţi folosind Serviciile noastre online. Nu avem dreptul de a utiliza, modifica, multiplica, publica, a ne însuşi întocmai sau distribui Conţinutul pe care dumneavoastră l-aţi creat sau care se află stocat în contul dumneavoastră de utilizator, în scopuri comerciale, de Marketing sau în orice alte asemenea scopuri, fără ca dumneavoastră să ne fi acordat permisiunea expresă pentru astfel de operaţiuni. Ne daţi, însă, cosimţământul de a accesa, copia, distribui, stoca, transmite, reformata, afișa și efectua Conținutul contului dumneavoastră de utilizator numai în măsura în care aceste demersuri sunt necesare pentru furnizarea Serviciilor. Ca utilizator, vă angajaţi la a nu crea, furniza, publica, posta, afişa, distribui, pe Site-ul nostru sau prin intermediul acestuia, niciun tip de Conţinut ilegal, defăimător, ameninţător, obscen, pornografic, ofensator, periculos, de natură să provoace suferinţă sau neplăceri, care încalcă sau violează drepturile Noastre sau drepturile altora (însemând, dar nelimitându-se la  drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de confidențialitate și drepturi la intimitate). Fără a limita oricare dintre aceste declaraţii sau garanții, avem dreptul, deși nu obligația, de a elimina sau refuza orice tip Conținut care, în opinia noastră rezonabilă, încalcă oricare dintre politicile, termenii şi condiţiile noastre.

Comenzi online

Accesând Site-ul www.profructta.ro, aveţi posibilitatea de a comanda produsele Profructta, disponibile în secţiunea ,,Magazin”. Pentru a vă ajuta să faceţi achiziţia potrivită nevoilor dumneavoastră, vă punem la dispoziţie descrierea şi specificaţiile fiecărui produs. După ce aţi ales produsul pe care doriţi să îl achiziţionaţi online, apăsaţi butonul ,,Adaugă în coş”. Veţi putea vizualiza produsele pe care le-aţi selectat pentru o comandă accesând secţiunea ,,Coşul meu”. Dacă aţi terminat cumpărăturile, va trebui să apăsaţi butonul ,,Finalizează comanda”. Apoi, asiguraţi-vă că aţi specificat datele de livrare, de facturare şi modalitatea de plată. Verificaţi dacă aţi introdus corect datele solicitate, apoi apăsaţi butonul ,,Trimite comanda”. Imediat, veţi primi prin e-mail confirmarea comenzii realizate, urmând ca, în 24 de ore, să fiţi contactat de către un reprezentant al PREMIUM FRUCT S.R.L. Puteţi comanda produsele dorite şi fără a fi nevoie să vă creaţi un cont de Utilizator pe Site.

Modalităţi şi condiţii de livrare

Asigurăm livrarea la domiciliu a produselor noastre doar în Bucureşti și Ilfov. Pentru a vă asigura că v-a fost validată comanda, verificați ca suma minimă de comandă să fie 100 de lei. Clientul este de acord să fie contactat printr-un mijloc de comunicare la distanță, e-mail sau telefon, de către un reprezentant al companiei noastre, pentru a fi informat în legătură cu livrarea comenzii. Livrarea se va face gratuit, de către un reprezentant al companiei, conform indicaţiilor oferite de client. Produsele se vor livra în ambalajul original. Vă rugăm să ne contactaţi imediat, pentru a ne semnala orice neregulă a coletului pe care îl primiţi la livrare. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi online şi livrări care nu respectă condiţiile stabilite de noi sau nu corespund capacităţilor noastre.

Politica de retur

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Nu pot fi returnate produsele care nu se află în starea și ambalajul lor originale, produsele ridicate de la sediul nostru, întrucât, potrivit legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, acestea nu se consideră comerț la distanță, produsele care prezintă nereguli în  urma nerespectării de către Consumator a instrucțiunilor de utilizare și depozitare, înscrise pe eticheta fiecărui produs.

Modalitatea de returnare

Trebuie sa ne comunicați, prin e-mail sau telefonic, la adresa comenzi@profructta.ro sau la numărul de telefon 0727 555 444, în primele 14 zile de la primirea comenzii, ce produse doriți să returnați. În coletul pregătit pentru returnare vor trebui să se regăsească și documentele pe care le-ați primit când acesta v-a fost livrat.

Ne anunțați dacă este pregătit coletul și când îl poate prelua unul dintre reprezentanții noștri, de la adresa pe care dumneavoastră ați menționat-o. Returul este valabil doar pentru comenzile din București și se va transporta gratuit. Odată ce am primit și validat returul dumneavoastră, avem obligația de a vă returna contravaloarea produselor, în termen de 24 ore de la data primirii și validării acestuia.

Preţuri şi modalităţi de plată

Preţurile produselor din magazinul online al site-ului www.profructta.ro sunt stabilite de către PREMIUM FRUCT SRL și afişate în spaţiul alocat fiecărui produs. Acestea sunt exprimate în lei şi conţin TVA. Informarea clientului cu privire la preţul de achiziţie al mărfii existente în magazinul online al site-ului www.profructta.ro este obligatorie din momentul primirii de către acesta a email-ului care confirmă acceptarea comenzii pe care a plasat-o pentru a achiziţiona produsele adăugate în coş. Indiferent de modificările care s-ar putea aplica preţurilor din Magazin, respectivul preţ nu mai suferă modificări după confirmarea prin email a comenzii plasate de Client.

Clientul va face plata comenzii prin metoda pe care o doreşte:

  • plată ramburs, la livrare, achitând reprezentantului PREMIUM FRUCT S.R.L, persoana care asigură livrarea comenzii către Client.
  • plată prin card bancar, prin intermediul serviciului autorizat NETOPIA PAYMENTS. Procesarea comenzilor achitate prin plată electronică începe după ce a fost primită plata pentru bunuri.

PREMIUM FRUCT S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica preţul mărfurilor existente în magazinul său online, de a introduce în vânzare mărfuri noi,  de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a Mărfurilor oferite de Magazin înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor persoanelor autorizate să utilizeze o anume promoţie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale.

Acuratețea informaţiilor

Prin toate mijloacele şi eforturile, urmărim ca fiecare tip de Conţinut pe care îl furnizăm pe Site să transmită clar încredere în calitatea produselor, serviciilor, informaţiilor pe care le oferim. Dar vă aducem la cunoştinţă că oricare dintre categoriile de Conţinut pe care îl publicăm poate prezenta erori tipografice, inexactităţi, omisiuni sau crea dificultăţi de utilizare a Site-ului. Acestea pot face referire inclusiv la Servicii, promoţii şi oferte.  PREMIUM FRUCT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a corecta orice informaţie greşită, imprecisă, omisiune sau altă eroare din cadrul Site-ului sau al oricăruia dintre Serviciile pe care le furnizează. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a efectua, în orice moment, orice fel de corectură, modificare, actualizare a informaţiilor de pe Site, în privinţa Serviciilor aferente, fără a vă notifica în prealabil (inclusiv după ce ați plasat comanda) şi fără a indica pe site o dată specifică de actualizare ori modificare a tuturor informaţiilor disponbile pe Site-ul nostru. Actualizarea, modificarea, sau clarificarea informaţiilor de pe Site, însemnând inclusiv, dar nelimitându-se la preţuri, nu reprezintă, în niciun fel, obligaţia noastră, cu excepția cazurilor prevăzute prin lege. Nu vom fi în niciun fel răspunzători pentru daunele pe care accesarea sau utilizarea Site-ului nostru vi le poate cauza (erori, omisiuni, pierderea datelor, imposibilitatea de accesare, viruşi sau alte operaţiuni care ar putea afecta ori distruge dispozitivele dumneavoastră IT. Pentru a evita oricare astfel de situaţii, vă rugăm să efectuaţi orice verificare necesară în acest sens.

Servicii ale unor terţi

Prin decizia dumneavoastră de a accesa, folosi ori permite activarea de servicii ale unor terţi, vă asumaţi pe deplin că accesarea şi utilizarea lor de către dumneavoastră se supun strict reglementărilor, termenilor şi condiţiilor acelor alte servicii și că nu aprobăm, nu suntem responsabili sau răspunzători pentru și nu emitem nicio declarație cu privire la niciun aspect al acestor alte servicii, inclusiv, dar fără limitare la conținutul acestora sau modul în care tratează datele (inclusiv datele dumneavoastră) sau orice interacțiune dintre dumneavoastră și furnizorul respectivelor alte servicii. Renunțaţi irevocabil la orice revendicare împotriva companiei PREMIUM FRUCT S.R.L., cu privire la respectivele alte servicii. PREMIUM FRUCT S.R.L. nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu activarea, accesul sau utilizarea oricăror alte astfel de servicii sau bazarea pe practicile de confidențialitate, procesele de securitate a datelor sau alte politici ale respectivelor alte servicii. Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați sau să vă conectați la aceste alte servicii pe respectivele lor site-uri web. Accesând orice alte servicii, permiteți în mod expres companiei PREMIUM FRUCT S.R.L. să dezvăluie datele dumneavoastră necesare pentru a facilita utilizarea sau activarea respectivului alt serviciu.

Respectarea confidențialității

PREMIUM FRUCT S.R.L. protejează și respectă confidențialitatea datelor personale ale clienților săi. Pentru a vă asigura de păstrarea confidențialității datelor dumneavoastră, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate: https://www.profructta.ro/gdpr/ .

Efectuarea copiilor de siguranţă

Pentru a nu pune în pericol website-ul nostru și conținutul care se află pe acesta, efectuăm frecvent copii de siguranţă ale website-ului și Conținutului. Subliniem că aceste copii sunt efectuate doar în propriile noastre scopuri administrative și nu sunt garantate în niciun fel. Responsabilitatea de a păstra propriile copii de siguranță ale datelor dumneavoastră vă  revine în totalitate. Nu vă vom despăgubi în niciun fel pentru date pierdute, incomplete sau probleme de funcționare ale copiilor de siguranță. Vom depune toate eforturile pentru a oferi copii de siguranţă complete și exacte, dar aceste demersuri nu reprezintă obligația noastră.

Legături la alte site-uri web

Site-ul nostru poate fi conectat la alte site-uri web, însă aceasta nu  implică, în mod direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare sau afiliere a noastră la orice site web, dacă nu este clar specificat în prezentul document. Nu suntem responsabili pentru și nu garantăm ofertele niciunor companii, persoane fizice sau conținutul site-urilor acestora. Nu vom fi în niciun fel responsabili sau răspunzători pentru produsele, serviciile, acțiunile și conținutul oricăror alte terțe părți. Odată conectat la orice alte site-uri aflate în afara website-ului nostru, vă asumați atenta examinare a situațiilor juridice, a tuturor termenilor, condițiilor și riscurilor de utilizare ale oricărui site pe care îl accesați printr-un link de pe acest Site web.

Utilizarea în scopuri interzise

În plus față de alți termeni, prezentul Acord cuprinde scopurile și situațiile pentru care vă este interzis să folosiți Site-ul nostru web sau Conținutul său, atât ca Utilizator, cât și ca Vizitator. Este strict interzisă folosirea acestui Site sau Conținut: (a) în orice scop ilegal; (b)pentru a săvârși ori implica alte persoane în săvârșirea oricărui act ilegal; (c) în orice scop care încalcă legile, reglementările,  regulile,  sau alte categorii de acte normative ale oricărui stat, spațiu geografic sau cultural; (d) pentru a încălca sau viola, în orice fel, drepturile noastre sau pe ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, produce prejudicii, defăima, calomnia, denigra, intimida sau discrimina pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională, sau dizabilitate; (f) pentru a prezenta informații false sau de natură înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice fel care va afecta fiabilitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau a urmări informații personale ale altora; (i) pentru acţiuni de tip spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a înşela caracteristicile de securitate ale Serviciului sau oricărui site web asociat, altor site-uri sau Internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate categoriile și drepturile de proprietate intelectuală care au legătură cu Site-ul sau Serviciile noastre sunt deținute și pot fi ulilizate  numai de către PREMIUM FRUCT S.R.L. ( titlurile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, grafica și siglele, logo-urile, orice alt material asupra căruia PREMIUM FRUCT S.R.L. deține drepturi de autor sau drepturi de proprietate intelectuală).  Alte mărci comerciale, mărci de servicii, grafică și logo-uri utilizate în legătură cu Site-ul sau Serviciile noastre pot fi ale altor terțe părți. Posibilitatea de a utiliza Site-ul și Serviciile pe care le oferim nu vă acordă licența sau dreptul de a reproduce ori de a folosi în alt mod  aceste drepturi ale noastre sau pe cele ale unor terți.

Renunţarea la garanţie

Sunteți de acord și înțelegeți că utilizați Site-ul sau Serviciile pe care le oferim strict pe propria dumneavoastră răspundere, ,,așa cum sunt” și așa cum sunt disponibile”. Nu acceptăm și nu acordăm niciun fel de garanție-expresă sau tacită- inclusiv, dar fără limitare la garanțiile implicite de vandabilitate, caracter adecvat pentru un anumit scop și neîncălcare, că Site-ul sau Serviciile noastre vor funcționa neîntrerupt, fără erori, dificultăți, riscuri sau alte probleme, și nici că vor corespunde întocmai solicitărilor dumneavoastră. Vom încerca să identificăm și să remediem orice problemă a  Site-ului sau a Serviciilor, dar nu garantăm acest lucru. De asemenea, nu acordăm niciun fel de garanție pentru rezultatele, materialele, informațiile, datele pe care le descărcați sau obțineți în timpul utilizării Site-ului sau a Serviciilor noastre. Pierderea datelor, materialelor acțiunile sau descărcările dumneavoastră, capabile să vă afecteze ori să vă distrugă echipamentul IT, nu reprezintă situații pentru care oferim garanție. Vă asumați pe deplin responsabilitatea și riscul tuturor operațiunilor pe care dumneavoastră le efectuați. Nu vă vom oferi garanție pentru niciun fel de bunuri pe care le-ați obținut, achiziționat sau tranzacții pe care le-ați efectuat prin intermediul Serviciilor noastre.  Recomandările, informațiile pe care le-ați primit de la noi, verbal sau în scris, nu pot constitui nicio garanție care nu este, în mod expres, emisă în prezentul.

Limitarea răspunderii

PREMIUM FRUCT SRL nu își va asuma niciun fel de răspundere pentru modul în care dumneavoastră utilizați Site-ul sau Serviciile, însemnând inclusiv că nu va oferi sau accepta garanții și nu va suporta daune ca urmare a acestor utilizări.

Clauza de separabilitate

Termenii și Condițiile cuprinse în prezentul Acord pot fi exercitate și vor fi aplicabile, excepție făcând cazurile de incompatibilitate a acestora cu legislația în vigoare, cazuri în care o astfel de lege va prevala. Toate prevederile din prezentul Acord sunt destinate oricăror limitări necesare, astfel încât Acordul să nu devină ilegal, nevalabil sau inaplicabil. Dacă se constată, de către o instanță competentă, că oricare prevedere sau parte a unei prevederi cuprinsă în prezentul Acord încalcă orice legislație aplicabilă, intenția părților este ca toate celelalte prevederi sau părți ale acestora, în măsura în care sunt considerate valide și aplicabile, să rămână în vigoare și să producă efecte depline.

Rezolvarea disputelor

Prezentul Acord și orice aspect care ar putea genera dispute în legătură cu acesta se supun exclusiv legislației aplicabile în România și competențelor instanțelor românești. Ca parte a prezentului Acord, veți respecta jurisdicția acestor instanțe.

Modificări şi amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul Acord sau prevederi ale acestuia, care se referă la utilizarea Site-ului ori a Serviciilor, în orice moment, fără notificare prealabilă. Pentru a indica faptul că am făcut modificări la prezentul Acord, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea în continuare a Site-ului web după orice astfel de modificări va constitui acordul dumneavoastră cu privire la respectivele modificări.

Acceptarea prezenţilor termeni

Confirmaţi faptul că ați citit prezentul document și sunteți de acord cu toți termenii și toate condițiile acestuia. Prin utilizarea Site-ului sau a Serviciilor sale, sunteți de acord să vă supuneţi tuturor termenilor și condițiilor prezentului document. Dacă nu sunteți de acord să respectați toate prevederile prezentului document, aceasta înseamnă că nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați Site-ul și Serviciile sale.

ACT DE RENUNȚARE

Precizări legale

Prezentele precizări legale(“Precizările Legale”, “Acordul”) reprezintă un acord între PREMIUM FRUCT S.R.L. (PREMIUM FRUCT S.R.L.”, “noi” sau “nostru/noastră/noştri/noastre”) și dumneavoastră (“Utilizatorul”, “dumneavoastră” sau “a/al/ai/ale dumneavoastră”). Prezentele Precizări Legale stabilesc liniile directoare, termenii și condițiile generale ale utilizării de către dumneavoastră a site-ului web profructta.ro și a oricăror produse sau servicii (denumite în mod colectiv “Site-ul” sau “Serviciile”).

Declaraţie 

Toate opiniile declarate pe acest Site reflectă punctele de vedere ale PREMIUM FRUCT SRL, creatorilor săi de Conținut, angajaților sau colaboratorilor săi și nu vizează să aducă atingere niciunei, religii, grup etnic, organizații, companii sau persoane fizice.

Conţinutul și conduita online

Vă sunt interzise modificarea, copierea, tipărirea sau includerea oricărei părți a acestui website într-o altă lucrare, indiferent de natura, formatul lucrării sau respectiva modalitate de includere, fără a solicita permisiunea expresă a companiei PREMIUM  FRUCT SRL. Prin Conținutul pe care dumneavoastră îl încărcați sau puneți la dispoziție pe website-ul nostru, acordați PREMIUM  FRUCT SRL dreptul nelimitat, perpetuu, de a distribui, afișa, publica, reproduce, reutiliza și copia informațiile cuprinse în respectivul dumneavoastră Conținut. Vă este interzisă publicarea oricărui tip de Conținut, însemnând inclusiv, dar nelimitându-se la comentariile dumneavoastră, ilegal, imoral, fraudulos, defăimător, vulgar, obscen, periculos, dăunător din punct de vedere informatic, care încalcă drepturile, intimitatea, confidențialitatea, demnitatea oricărei alte persoane fizice sau juridice. Vă supuneți tuturor regulilor de conduită ale Site-ului nostru, indiferent dacă v-ați creat sau nu un cont de Utilizator. Ne acordați dreptul de a edita sau elimina orice tip de Conținut, în orice moment considerăm necesar,  din orice motiv, fără a vă notifica în prealabil.

Despăgubiri şi garanţii

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile regăsite în acest Site web sunt corecte. Orice tip de Conținut furnizat de către PREMIUM FRUCT SRL are ca scop informarea generală. Acesta nu are rolul de a oferi niciun fel de consiliere profesională, medicală, financiară, tehnică, juridică sau de altă natură. Vă recomandăm să apelați la orice fel de îndrumare specializată care considerați că vă este necesară. Toate informațiile sau link-urile care direcționează către alte pagini web, existente în prezent pe Site-ul nostru, sunt furnizate ,,așa cum sunt”, fără niciun fel de garanție, expresă, implicită sau de orice altă natură, în legătură cu acuratețea, completitudinea, sau modalitatea de redactare a lor. În orice moment, respectivele informații pot suferi modificări, fără primirea unui avertisment. Niciunul dintre angajații, agenții, membrii conducerii sau partenerii PREMIUM FRUCT SRL nu își va asuma responsabilitatea, față de dumneavoastră sau de oricine altcineva, în privința oricărui rezultat pe care îl obțineți, decizii pe care o luați sau acțiune pe care o faceți în timpul sau ca urmare a utilizării Site-ului nostru web. De asemenea, PREMIUM FRUCT SRL  nu va suporta daune indirecte, speciale sau de orice altă natură pe care aceste situații le pot cauza.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentele Precizări Legale, care sunt în vigoare la momentul publicării pe Site a unei versiuni actualizate a acestora. Când vom efectua astfel de actualizări, vom revizui și data din partea de jos a acestei pagini. Continuarea utilizării de către dumneavoastră a Site-ului nostru, în urma oricăror astfel de modificări, va reprezenta acordul dumneavoastră cu privire la respectivele modificări.

Acceptarea prezentelor precizări legale

Confirmaţi faptul că ați citit prezentele Precizări Legale și sunteți de acord cu toți termenii și toate condițiile acestora. Prin utilizarea Site-ului sau a Serviciilor sale, sunteți de acord să vă supuneţi termenilor prezentelor Precizări Legale. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii prezentelor Precizări Legale, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați Site-ul și Serviciile sale.

Contactaţi-ne

În cazul oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le aveți în legătură cu prezentele Precizări Legale, vă rugăm să ne contactaţi.

Prezentul document a fost actualizat ultima oară la data de 28.06.2022.