Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Bianca Brighila – Pachetul tău Wellness

03 iunie 2019 Presa profructta

Sucurile sănătoase contin vitamine, minerale, fitonutrienţi şi aminoacizi pentru o stare de sănătate cât mai bună si sunt esentiale pentru cei care fac miscare.
Marii specialisti in nutritie, cat si multe institutii de sanatate spun: „Stoarcerea fructelor și a legumelor reprezintă o modalitate “la îndemână” de a ne satisface necesitățile nutriționale de legume și fructe proaspete, în forma cu cea mai mare concentrație de substanțe nutritive.”

Sucurile naturale te mențin sănătos, îți dau energie, optimizează performanța în perioadele de antrenamente grele, ajută la recuperarea după efort. Sunt doar câteva din beneficiile consumului de sucuri naturale în cazul sportivilor, fie ei amatori sau de performanță.

Dupa un traseu de 40 de km de ciclism, de exemplu, este indicat un suc de mere natural pentru o creştere a energiei, dar şi a imunităţii, si in acelasi timp ajuta mușchii sa se relaxeze după efort.

Sucurile naturale sunt bogate şi în enzime, care stimulează digestia și absorbţia nutrienţilor, generând energie şi stimulând metabolismul, fiind perfecte pentru cei care fac sport.
Atunci când depui efort, mușchii tăi sunt suprasolicitați, iar întregul organism are nevoie sa se refacă. Daca nu ai timp sa iți gătești o masa completă când te întorci de la antrenament, iți propun o soluție la fel de sănătoasa si eficientă – sucurile naturale înainte de masă.

Te-a cuprins oboseala şi nu mai ai pic de vlagă în tine pentru a face un antrenament? Atunci, iti propun sucurile care energizează pe loc pentru că nu fac altceva decât să ajute organismul stresat şi slăbit.

Sucurile sanatoase te vor ajuta, nu doar să elimini oboseala şi să-ţi recapeţi pofta de viaţa, ci şi să-ţi hrăneşti organismul, să-i creşti rezistenţa la boli şi să-l detoxifici.
In timpul activității fizice, sucurile sanatoase iți vor oferi energie fara sa iți solicite prea mult stomacul.
Știi că trebuie să te menții hidratat în timp ce faci sport, dar apa nu este singura soluție. Sucurile de fructe naturale te ajută să faci față și mai bine efortului.
Profructta contine o gama diversificata de sucuri: suc din fructe de padure, zmeură, afine, mure, suc din coacăze, suc din mere.

Sucul este un energizant natural deosebit de sănătos, plin de vitamine şi minerale. Pentru o creştere a energiei, dar şi a imunităţii, recomand urmatoarele sucuri wellness:
Suc din mere
Este bogat in flavonoizi si polifenoli, care combat acțiunea radicalilor liberi si reduc stresul oxidativ acumulat in timpul antrenamentului. Menține echilibrat nivelul de colesterol, ajuta la arderea mai rapida a grăsimilor si iți furnizează o doza considerabila de vitamina C.

Suc din fructe de pădure
Susține sistemul imunitar, oxigenează sângele si iți ajuta mușchii sa se relaxeze după efort. În plus, iți îmbunătațește aspectul pielii datorită efectului antiaging.

Suc din mere cu fructe de pădure
Ajută la absorbția fierului in organism, ceea ce previne oboseala, anemiile si iți creste rezistenta la efort. Ajuta la reglarea tractului digestiv.

Suc din coacăze.
Are un puternic efect antioxidant, detoxifiant şi energizant. Antioxidanţii din strugurii negri împiedică dezvoltarea tumorilor, protejează de bolile cardiovasculare.

Sucurile sanatoase maximizează performanța, ne mențin sănătoși, ne ajuta sa gandim mai clar și ne adăpostesc de infecții și oboseală.

Spor la antrenamente!

Articole recente