Sucuri naturale

Când spunem că producem sucuri naturale premium, ne ținem de cuvânt!
Sucurile naturale din fructe românești, de acasă, sau citrice din regiunea spaniolă Murcia se produc la fel ca orice sortiment Profructta: respectând întotdeauna cele mai înalte standarde din domeniu

Litraj

Fructe

Suc din Mere

Bun la toate, în orice combinație

8,50lei 330 ml

Suc din Mere

Bun la toate, în orice combinație

10,00lei 500 ml

Suc din Mere

Bun la toate, în orice combinație

16,00lei 1 Litru

Suc din Portocale

Stăpânul revigorării

9,50lei 330 ml

Suc din Portocale

Stăpânul revigorării

11,50lei 500 ml

Suc din Portocale

Stăpânul revigorării

20,50lei 1 Litru

Suc din Mandarine

Cuceritorul din Spania

9,00lei 330 ml

Suc din Mandarine

Cuceritorul din Spania

10,50lei 500 ml

Sucul natural – alege un mix fără aditivi și bucură-te de savoarea unică 

Când a fost ultima oară când te-ai răsfățat cu un pahar rece de suc natural din fructe? Sucurile obținute din roadele culese direct din copac au o savoare unică, de neînlocuit. Desfată-te, după o zi activă, cu un produs Profructta și lasă-te purtat de nostalgia amintirilor din vacanțele petrecute în livada bunicilor. Stilul de viață dinamic are un impact major asupra calității alimentelor pe care le consumăm. Asigură-ți zilnic aportul necesar de vitamine și minerale pentru fortificarea sistemului imunitar cu sortimentele disponibile pe site.  Fructele care descriu povestea Profructta oferă organismului beneficii pe termen lung. De exemplu, sucurile naturale cu vișine sunt ideale pentru recuperarea fizică, cele cu grepfrut asigură organismului hidratare intensă, coacăzele și merele sunt surse incredibile de antioxidanți, ajutând la eliminarea toxinelor și păstrând pielea sănătoasă. 

Sucuri naturale – combinații de fructe românești crescute și culese din livezile producătorilor locali

Sucurile naturale din gama disponibilă au câștigat fidelitatea clienților pasionați de un stil de viață sănătos. Licorile dulci sunt rezultatul fructelor românești crescute frumos și culese direct de mână fermierilor. Produsele din această categorie conțin fructe presate la rece 100%, îmbuteliate în sticlă de sticlă, având un raport calitate-preț mereu corect. Presarea la rece a fructelor și procesul scurt de pasteurizare asigură valabilitate produsului până la 12 luni, fără ca valoarea nutritivă să fie afectată în vreun fel.

Aici găsești sucurile noastre