Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Brandul românesc de sucuri naturale Profructta și-a dublat veniturile în prima jumătate a anului 2016

03 iunie 2019 Presa profructta

Link catre artticol – Forbes

Brandul românesc de sucuri 100% naturale, Profructta, şi-a dublat cifra de afaceri în primul semestru din 2016, ajungând la 44.000 EUR, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2015.

Creşterea a fost generată de augmentarea numărului punctelor de distribuţie, diversificarea sortimentelor de produse şi implementarea unor acţiuni de comunicare specifice. Aproximativ jumătate din venituri provin din vânzarea sucurilor din mere.

“Perioada ianuarie-iunie 2016 a fost intensă. Am lansat oficial brandul Profructta, ne-am concentrat pe negocierile pentru extinderea numărului de puncte de distribuţie şi am adus în echipă un director general care gestionează procesele de business într-un mod integrat. În a doua jumătate a anului, vom continua ritmul de creştere și vom fi mai aproape de consumatorii nostri, în magazinele și punctele de desfacere pe care aceştia le frecventează.”, a declarat Marius Măcărescu, fondator Profructta.

Sucurile Profructta,  sunt produse din fructe şi legume atent selecţionate, presate la rece şi pasteurizate scurt la 82 grade Celsius, sortimentele cuprinzând: sucuri din mere, pere, vișine, cireșe, fructe de pădure și mixuri dintre acestea, precum și sucuri din legume.

Cel mai important sortiment Profructta este sucul din mere, care reprezintă 46% din volumul încasărilor producătorului român din primele 6 luni ale anului 2016. Acesta poate fi găsit ambalat în sistem Bag in Box de 5l sau 3l şi la sticle din sticlă de 0,33l, 0,5l şi 1l, fiind primul sortiment care a ajuns pe rafturile magazinelor. Sucul din mere este urmat ca volum al încasărilor de sucurile mixte din mere şi vişine, mere şi cireşe, mere şi pere, acestea situându-se la 37% din totalul cifrei de afaceri.

Sucurile naturale ale brandului românesc pot fi găsite în hypermarket-urile Cora, Auchan Piteşti, patiseriile Paul, cafenelele Ted’s, reţeaua 1 Minute, ceainăria Camera din Faţă, în anumite săli de fitness şi spa-uri, dar şi în alte locaţii de tip cafenele, cluburi si hoteluri.

Începând cu 1 iulie, gama de sucuri Profructta este prezentă în reţeaua de magazine Mega Image prin ambalajele practice din sticlă de 0.5l. “Prin parteneriatul cu Mega Image reuşim să ajungem şi mai aproape de consumatorii de sucuri sănătoase, printr-un ambalaj preferat de aceştia – sticla din sticlă de 0.5l fiind cel mai apreciat produs al nostru, având un volum de 30% din cifra de afaceri”, a declarat Andreea Mureşeanu, Director General Profructta.

Articole recente