Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Ce sucuri românești te ajută să fii productiv la muncă?

26 aprilie 2023 Presa profructta

Începutul lunii mai înseamnă, pentru foarte multe țări de pe Glob, celebrarea actului muncii și a oamenilor care muncesc. Din acest motiv, îți spunem ce sucuri românești îți pot crește productivitatea la job. Desigur, în recomandări, vom ține cont de specificul activității pe care o ai la serviciu.

În orice situație, dar mai ales în contexte de lucru, buna funcționare a creierului depinde de glucoza eliberată în organism. O asemenea substanță zaharoasă menține creierul activ, concentrat și chiar fericit, însă este cel mai important ca ea să se obțină din surse de calitate și să fie atent ținută sub control.

Deși conțin glucoză în cantități variate, legumele și fructele ocupă un loc fruntaș în topul alimentelor care îmbunătățesc productivitatea. Inclusiv sucurile naturale devin astfel doar prin muncă și pot crește randamentul pe care îl ai când lucrezi.

1. Sucul din coacăze negre: de ce să îl consumi când ești la muncă?

Băuturile naturale care conțin suc din coacăze negre îți oferă o abundență de antioxidanți. Un astfel de beneficiu îl face un produs potrivit pentru cei care, când sunt la serviciu, se confruntă cu stări de oboseală și anxietate, își solicită vederea foarte mult, trebuie să rețină un volum mare de date.

2. Sucul din pere – benefic pentru comunicarea la birou

Dacă jobul pe care îl ai presupune interacțiune umană, offline și online, aproape în orice moment al zilei de lucru, riști să ajungi destul de rapid la epuizare fizică, mentală și emoțională. Sucul din pere este recunoscut pentru capacități precum ameliorarea mobilității, la nivel fizic și intelectual, dar și îmbunătățirea stării de spirit. 

3. Sucul din mere: cum te ajută acest produs la serviciu?

Orice tip de activitate profesională cere un bun exercițiu al memoriei. Sucul din mere natural conține polifenoli. Astfel de compuși vegetali întrețin memoria și previn degradarea funcției cognitive. Mai simplu spus, te ajută să reții ce ai de făcut, pe toată durata zilei de lucru.

4.  Sucul din vișine: de ce este benefic la finalul zilei?

Cel mai bun final pentru zilele în care ai muncit mult este un somn de calitate. Dacă vei alege să consumi un sortiment care conține suc natural din vișine, cu minimum 30 de minute, înainte de culcare, îți vei putea ajuta corpul să își regleze producția de melatonină- un hormon deosebit de important în obținerea unui somn realmente odihnitor. 

Surse foto: Profructta

 

Referințe:

https://www.nutritioned.org/food-effects-productivity/

https://www.currantcraft.info/en/health

https://www.organicfacts.net/pear-juice.html

https://www.lamose.com/blogs/culture/drinks-you-can-do-at-home

https://www.medicalnewstoday.com/articles/325928

https://www.healthline.com/nutrition/apple-juice-benefits#TOC_TITLE_HDR_5

https://www.sleepfoundation.org/nutrition/food-and-drink-promote-good-nights-sleep

 

Sucuri naturale recomandate:

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-mere-si-coacaze-330ml/

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-pere-500ml/

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-mere-330ml/

https://www.profructta.ro/?s=vi%C8%99ine&post_type=product

Articole recente