Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Sucurile naturale Profructta îmbracă “straie noi”

03 iunie 2019 Presa profructta

Link catre articol – www.radiodeea.ro

Solidare cu valorile estetice ale iubitorilor de licori magice 100% naturale, sucurile Profructta „se dau de 3 ori peste cap” si capata straie noi, asemenea eroului din poveste. Cu un vizual modern si improspatat, universul brandului 100% romanesc Profructta ramane loial filosofiei sale cu acelasi respect pentru natura si energia roadelor satului romanesc.

Acelasi gust, alta eticheta

Fiecare sticla dezvaluie in continuare gusturile 100% naturale ale fructelor care intra in compoziţia sucurilor pline de energie sanatoasa.

Noua eticheta traduce autentic prospeţimea produselor printr-un vizual in care contrastul culorilor puternice pune in valoare roadele ce se regasesc in fiecare suc Profructta. Motivul tradiţional specific zonei Campulung Muscel si satelor romanesti din apropiere, care alimenteaza sucurile cu materia prima sanatoasa, se integreaza subtil in backgroundul etichetei susţinand potenţialul sucurilor 100% naturale. Detaliul „produs romanesc”, cu acelasi motiv tradiţional, conecteaza si mai mult produsul la provenienţa fructelor si la procesul de fabricaţie.

Profructta – valori puternice, produse de calitate

Sucurile de mere, pere, visine, cirese, fructe de padure si mixul intre acestea reprezinta o sursa bogata de stare de bine si un ajutor isteţ pentru un stil de viaţa sanatos. Garanţia unor produse de calitate superioara este setul puternic de valori sanatoase cu respect pentru mediu, pentru micii producatori si consumator, acum autentificata prin certificarile ISO, una dintre cele mai importante fiind 22000:2005 – „Sistem de management al siguranţei alimentului”.

Sucurile Profructta cu noul vizual cuceresc orasul cu gustul lor inconfundabil de livada si pot fi gasite in reţeaua de magazine Mega Image, hypermarket-urile Cora, Auchan Pitesti si Cotroceni, patiseriile Paul, reţelele Ted’s si 1 Minute, restaurantul DADA, in hotelurile Marriott si Double Tree by Hilton, sali de fitness, spa-uri si alte locaţii partenere.

Articole recente