Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Opțiuni sănătoase și fructuoase nu doar pentru Ziua Femeii

08 martie 2021 Presa profructta

Hello, #LadiesOfProfructta! Azi e ziua voastră, dar noi vă mulțumim pentru fiecare zi în care puneți pe primul plan sănătatea, de la aperitiv până la desert. Alegerea nu e ușoară pentru niciuna dintre voi, așa că v-am pregătit o selecție de fructe care vă pot răsfăța, mai ales pe timp de primăvară, ajutându-vă să vă mențineți sănătatea și frumusețea pe durata anotimpului, dar și dincolo de acesta.

Mărul

E cam târziu să ne mai lămurim ce o fi găsit Eva interesant la mărul ăla sau ce s-ar fi întâmplat dacă Adam l-ar fi refuzat hotărât. În schimb, vă spunem de ce voi, ca niște fete deștepte, nu ar trebui să izgoniți mărul din lumea voastră. Acest fruct este, în primul rând, un aliment sățios. Ceea ce înseamnă că poate preveni mâncatul în exces sau tendința de a vă hrăni mai puțin sănătos în drumul către silueta la care visați. Conținutul său de vitamina C nu susține doar imunitatea, dar stimulează inclusiv producția de colagen. Astfel, puteți acționa din interior pentru a avea o piele care este în mod natural Instagram-ready. În plus, consumul de mere are beneficii asupra sistemului circulator, ca voi să vă mișcați mereu grațios prin viață. Consumat întreg, după cum știți deja, mărul îi oferă organismului cele mai multe avantaje, însă avem soluția safe și dacă vi se va face poftă să beți suc natural din mere românești.

Afinele

Deși sunt foarte delicate, natura a înzestrat afinele cu o ,,personalitate’’ puternică. Culese cu grijă, din mijlocul naturii, și-au adus arsenalul de antocianine (categoria de antioxidanți care le conferă albastrul natural), pe care le folosesc mereu abil în lupta pentru sănătatea femeilor. Sunt fructe de pădure care nu cedează ușor în fața radicalilor liberi, deci nu lasă celulele să îmbătrânească prematur. Pe lângă asta, înțeleg stilul de viață activ al femeilor moderne. Vă protejează de inflamații, răceli și previn declinul cognitiv. Nu vă vor împiedica să fiți cea mai bună versiune a voastră la job, acasă, la școală sau în orice alt context important pentru voi. De asemenea, puteți acorda fără teamă încrederea voastră inclusiv sucului ecologic din afine. Va fi o gustare la fel de reușită.

Zmeura

Zmeura nu vă va ajunge doar la inimă, dat fiind conținutul ei semnificativ de potasiu. Se va strădui să vă intre pe sub piele, pentru a o proteja corespunzător, dar întreținându-i strălucirea naturală și aspectul tânăr. Iar, ca un beauty influencer cât se poate de autentic, fructul stimulează creșterea și fermitatea părului. Chiar dacă veți mai avea puțin de așteptat până se va umple bolul cu zmeură, ar merita să acordați puțină atenție și  sucului ecologic obținut din zmeură – fruct cules direct din pădure. Așa să tot gândești că viața poate să fie și roz!

 

Lămâia

Inclusiv în vremuri însorite, renumitul fruct din categoria citricelor contribuie blând la îngrijirea organismului. Acesta are efect hidratant, se asigură că pielea este curată din interior și oferă energie în mod natural. Iar dacă vă tentează limonada cu zmeură, veți înțelege de ce sucul natural din lămâie și cel din zmeură pun mai multe nuanțe de roz în portretul vieții voastre active.

Portocala

De n-ar fi fost portocala, oamenii n-ar fi știut nici că există portocaliul. De când s-au lămurit, probabil au căpătat ceva din optimismul, energia, creativitatea și atitudinea pozitivă pe care le inspiră această culoare. Portocala vine cu vești și mai bune pentru admiratoarele ei. Fructul citric este bine scăldat în vitamina C, benefică pentru absorția fierului în organism. Știm prea bine că femeile au o voință de fier, dar, în același timp, aportul de fier le este necesar atât tinerelor femei, cât și celor care au acumulat mai multă experiență de viață. Tot la capitolul minerale, potasiul pe care îl conțin portocalele are un efect de reducere a oboselii, pentru că a fi femeie este oricum, dar nu ușor. Iar dacă vreți să vă relaxați cu o nouă gustare, puteți încerca oricând  sucul natural din portocale.

Grepfrutul

Grepfrutul este un great fruit, care nu vă va face niciodată să vă simțiți low, pentru că, în cazul lui, sunt low doar caloriile. De aceea, dacă îl veți consuma cu atenție, nu vă va sabota efortul de a vă menține greutatea corpului. În schimb, ce se pricepe grepfrutul să facă din plin este să hidrateze organismul. Se asigură că organismul primește, dar și reține suficientă apă. Pune la locul potrivit nutrienții care ajung în corp și îl poate proteja împotriva efectelor nedorite ale razelor UV. Pe scurt, ne aduce multe lucruri bune și ține departe colesterolul rău, fiind un fruct care ne dăruiește doar joy and happiness, cum am vrea să primim în fiecare zi, nu numai de 8 Martie. Aici găsiți beneficiile grepfrutului și sub formă de suc.

Vă dorim o primăvară infinit de fructuoasă și frumoasă, ca voi!

Sursa foto: unsplash.com

 

Articole recente