Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Horoscopul Profructta pentru alegeri fructate

24 iunie 2021 Diverse profructta

Încă o dată, îți suntem recunoscători pentru fiecare zi în care alegi să iei acasă produsele Profructta. Dacă nu te-ai hotărât ce să încerci sau nu ți-ai găsit sortimentul preferat vara asta, mai jos îți spunem că și zodia ta poate fi un criteriu. Îți dorim o lectură cu toate astrele aliniate și care să te țină departe de orice vibrație negativă!

Berbec

Ca orice personalitate complexă, ții foarte mult să păstrezi lucrurile simple. Și, dacă se poate, să rămâi în centrul atenției atunci când demonstrezi asta. Prin urmare, ne-am gândit că din peisajul tău estival nu poate lipsi cea mai populară băutură a sezonului: limonada. Este numai bună pentru un om plin de viață, nerăbdător să socializeze ca pe vremuri și  cu un umor ceva mai ,,acrișor”. Pentru că puțini reușesc să treacă realitatea prin filtrul critic, să se exprime natural și să nu însiropeze situația mai mult decât e cazul, în limonada clasică Profructta se află doar atât: suc natural din lămâi de Murcia, apă filtrată și puțin sirop de agave. Îți stăm la dispoziție dacă ai nevoie de ajutor să comanzi online, dar nu îți va lua nimeni independența.

Taur

Chiar dacă vara e în mare parte despre vacanță, tu rămâi o persoană muncitoare și demnă de încredere. Din păcate sau din fericire pentru cei din zodia taur, nici relaxarea nu se obține fără puțin efort. În ton cu stilul tău de viață, îți propunem un sortiment din mere și coacăze. Amicul Anti-Surmenaj se va asigura că te bucuri de vară atât în momentele solicitante, cât și atunci când nu e nevoie să te iei prea în serios. Ca să mai scapi de-o grijă, am reunit în acest suc tot ce am găsit mai bun în livada și pădurea de acasă, pentru că știm cât de mult te încăpățânezi să rămâi autentic.

Gemeni

Știm că nu e tocmai ușor să găsim ceva care să împace  latura absolut delicioasă și pe cea destul de picantă a personalității unui geamăn. Din punctul ăsta de vedere, îți aducem lămâia și zmeura într-o limonadă cât se poate de safe. O poți alege cu toată încrederea pe care o are cel mai sofisticat sceptic de pe Planetă. Se va potrivi perfect în serile în care nu mai știi dacă stai la o vorbă sau la o bârfă pe terasă și spui glumele alea pe care ești mândru și uneori îngrijorat că nu le înțelege toată lumea.

Rac

Odată ce-ai descoperit un produs local, 100% românesc, despre care știi că e sănătos pentru tine, va fi greu să mai faci pași înapoi de la el. După a șaptesprezecea lectură a etichetei și a materialelor de pe site, sperăm că sucul natural din mere Profructta a trecut testul tău foarte riguros, pentru a deveni o tradiție a familiei. Dacă vei fi judecat pentru sortimentul ales, te rugăm să nu pui la suflet și să îl integrezi într-o rețetă care va rămâne secretă până la adânci bătrâneți.

Leu

Stăpânul verii nu poate primi decât ceva ideal pentru un spirit aflat mereu la conducere, care luminează orice încăpere, chiar dacă s-a luat curentul, și un extrovertit care dă peste cap orice test de personalitate sau lectură din domeniul dezvoltare personală. Oamenii ca el nu concep că există seri de vară cu ,, Nu știm ce să facem sau ce să alegem”. Dacă voi nu aveți nicio idee, le are el pe toate. Dacă nu știți cum să vă organizați, vă organizează el pe toți. Vă recomandăm să nu veniți complet nepregătiți, căci nu știți ce vă așteaptă! Revenind la tine, nativul din zodia leu: fiindcă nu abandonezi nici măcar lupta cu vara toridă, ți-am pregătit pachetul exotic.

Fecioară

Natura te-a înzestrat cu o fire la fel de sufletistă și grijulie ca a Scufiței Roșii, dar intuiția ta e mult mai bună decât a îndrăgitului personaj. Atunci când vrei un suc românesc din mere și fructe de pădure, găsești mereu drumul cel bun spre Profructta. De asemenea, suntem încrezători că vei cumpăra o cantitate suficientă pentru a o împărți și cu ceilalți. Poate nu mereu, dar din când în când.

Balanță

Unei zodii care ar lua în orice moment castingul pentru rolul principal din filmul ,, Greu de mulțumit 2” trebuie să îi recomandăm cu grijă produsul Profructta. Dacă nu am reușit, ne cerem scuze de pe acum. Dar îți propunem să încerci limonada cu zmeură bag in box. Are un gust demn de cineva cu simț artistic, ocrotit de un ambalaj proiectat cât se poate de rațional. Este o alegere bună pentru zilele în care nu ai vrea să știe nimeni că l-ai cumpărat, dar și pentru party-urile la care niciun invitat nu trebuie să rateze informația asta. Dacă deja nu mai știi pe care activitate să-ți concentrezi atenția, te anunțăm că ți-l vom livra direct la ușă.

Scorpion

Îți spunem deschis că încă e un mister pentru noi ce sortiment Profructta vei alege. Orice ar fi, suntem convinși că îți vei cântări foarte bine, poate prea bine, decizia. De asemenea, e posibil să ai multe rețineri, dar sigur nu îți e teamă să te bazezi pe abilitățile tale (deloc puține la număr). În caz că ți se va activa brusc latura circumspectă, ne poți spune ce nelămuriri ai la telefon, prin email sau folosind rețelele sociale. Până atunci, sperăm să te bucuri de varietatea din pachetul mix.

Săgetător

Sperăm ca în sucul din portocale de Murcia să încapă toate beneficiile potrivite pentru cei care ne săgetează drept în inimă cu optimism, veselie și curaj. Totuși, ai grijă să nu îi storci de energie pe cei din jur, cu o dispoziție atât de solară. Și, dacă mai găsești ceva interesant în oferta noastră de produse, nu uita să faci o listă de cumpărături. Prietenii din zodia ta știu de ce.

Capricorn

Nimeni nu poate avea toane într-un stil la fel de sofisticat și inteligent ca al tău. Apropiații știu deja cum să se comporte cu tine când ești sensibil, dar au reținut și că ești cât se poate de nostalgic după ce e bun, clasic și făcut ca la carte. Deci nu ar trebui să fii surprins când îți dau cadou, prin livrare direct la domiciliu, un pachet românesc ca acasă.

Vărsător

Ne-am gândit să alocăm cel mai recent sortiment al nostru, sucul din grepfrut, cuiva binecuvântat cu un ocean de trăsături. Nimeni nu știe să jongleze cu a fi tolerant și rebel, sincer și teatral, creativ și pragmatic, sociabil și independent așa cum o face un vărsător. În jurul tău s-ar putea să auzi că nu toată lumea preferă sucul din grepfrut, dar nu este ca și cum te-ai supune vreodată ușor majorității.

Pești

Pentru nativul pești, limonada cu struguri are destul loc la cinele romantice din timpul verii. Nici mesele în compania prietenilor nu vor fi un eșec, fiindcă își cunosc foarte bine firea prietenoasă și înțelegătoare. Ce înțeleg mai greu, însă, este că nu toți excelăm la capitolul organizare și structurare.

 

Sursă foto: unsplash.com

Articole recente