Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Idei sănătoase pentru cadourile de Crăciun

23 noiembrie 2021 Rețete profructta

Perioada Crăciunului aduce bucuria de a dărui, dar nu fără agitația de a alege cadoul potrivit. Ambele sentimente își au rostul, însă ar fi bine ca bucuria să nu rămână prinsă în mrejele stresului. Pentru asta, îți dăm câteva idei care vor transforma urările de ,,Sănătate!” în cadouri de Crăciun minunate. Totul e să faci lista atent, cumpătat și din timp.

Sursa foto: unsplash.com

MIX SUGAR FREE PENTRU CIOCOLATA CALDĂ

Niciun decor al sezonului rece nu e complet fără gustul îmbietor de ciocolată caldă. Cu atât mai plăcut este să găsești sub brad un borcan cât mai instagramabil care să conțină ingredientele solide, dar sănătoase ale acestui mix. În recipient se poate afla cacao organică, pudră de cocos sau nucșoară. Pentru prepararea mix-ului, destinatarul poate adăuga laptele vegetal preferat (de migdale, soya sau caju), iar la final un zâmbet de mulțumire pentru cadoul primit. 

Sursa foto: unsplash.com

PACHET DE SUCURI NATURALE PROFRUCTTA

Fie că vrei să-ți ajuți prietenii și familia să aleagă un suc fără regrete pentru masa de Sărbători, fie  să le faci cunoștință cu un brand autohton care produce local și 100% natural, ai mereu la îndemână oricare dintre pachetele Profructta. Cu ajutorul nostru sau al Moșului, pachetul va fi livrat în siguranță, chiar în pragul ușii tale!

Sursa foto: https://www.profructta.ro/produs/pachet-romanesc/

 

O CARTE DE REȚETE SĂNĂTOASE

Dorințe de Crăciun sau rezoluții de Anul Nou, pașii spre o viață sănătoasă trebuie să înceapă și din bucătărie. Pentru devoratorii de cărți, dar și de mâncare cu adevărat bună, propunem drept cadou o carte de rețete care pune pe masă tot ce are știința nutrițională mai gustos.

https://www.books-express.ro/the-how-not-to-die-cookbook/p/wbh,9781529010817

Sursa foto: unsplash.com

AMESTEC DE MIRODENII PENTRU TURTA DULCE

Aroma Sărbătorilor pe care o recunoaște, fără să clipească, fiecare copil sau adult cu dor de copilărie este cea de turtă dulce. Desigur, acest desert nu ar fi atât de faimos fără compoziția iscusit pregătită, dar nici fără echipa de mirodenii care intră în acțiune pentru sănătatea și bucuria noastră. Așadar, iată lista de condimente măcinate pentru mix:

3 linguri ghimbir măcinat

1 lingură ienibahar

2 linguri scorțișoară

1 lingură nucșoară

7 g de cuișoare ( de neratat, pentru clasica aromă de turtă dulce)

Găsești rețeta completă aici: https://thevegan8.com/homemade-gingerbread-spice-mix/

Sursa foto: unsplash.com

 

Îți dorim spor și răbdare în căutarea cadoului potrivit!

 

Sursa foto cover: unsplash.com

 

 

 

Articole recente