Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Producătorul român de sucuri 100% naturale, din Câmpulung Muscel lansează gama de sucuri certificate ecologic.

03 iunie 2019 Presa profructta

www.forbes.ro

Profructta vine în întâmpinarea clienților, din noiembrie 2018, cu gama de sucuri naturale ECO-presate la rece, cu sortimentele din fructe de pădure, crescute 100% organic.

Pe lângă sucul din mere, din pere, cireșe, vișine, coacăze  și mixul “multe fructe” – toate presate la rece conform mărcii de productie #profructta – la raft se vor găși și sucul din zmeură, sucul din afine, sucul din mure și mixul din zmeură, afine, mure și cătina.

Produsele vor fi disponibile în magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticlă din sticlă, la volumul de 0,25 litri.

În afara partenerilor clasici Profructta, sortimentele din fructe de pădure sunt destinate oricărui tip de retailer sau actor în piața HoReCa, magazinelor, farmaciilor, plafarelor. Sortimentele sunt disponibile și în shopul online Profructta, https://profructta.ro/sucpursisimplu/.

Rețeta mixului din fructe de pădure a fost creat cu ajutorul centrului de Bioanaliza al INCD Științe Biologice București, pentru a combină procentul din fiecare fruct, în așa măsură încât rezultatul final să fie cât mai benefic pentru organism și să conțină vitamine multe și calorii puține.

Fructele de pădure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic în pădurile sălbatice din zona Câmpulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate, de cea mai buna calitate.

Grație lipsei oricărui tip de intervenție ce ar putea modifica atât consistența, cât și compoziția, fructele din sucurile Profructta sunt 100% organice, dând posibilitatea creării sucului din fructe ecologice Profructta, 100% natural, fără adaos de apă, zahăr sau alți îndulcitori, presat la rece și urmărind 100% gustul și savoarea autentice.

Pentru detalii, vă stăm la dispoziție la office@profructta.ro.

Articole recente