Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

PROFRUCTTA își completează gama de produse cu un sortiment realmente nostalgic: oranjada naturală

13 aprilie 2022 Presa profructta

Profructta, brandul românesc de sucuri și limonade 100% naturale, din Câmpulung Muscel, introduce în portofoliul său oranjada – un nou produs, menit să consolideze legătura dintre nostalgia vremurilor offline și prezentul mereu schimbat de provocările din era digitală.

Ca în cazul oricărui sortiment al brandului autohton, adăugat recent sau consacrat, obținerea încrederii cumpărătorilor în produs începe de la calitatea ingredientelor.

Astfel, urmând exemplul gamei de limonadă naturală, actualizarea acestei băuturi din citrice în mintea publicului presupune adaptarea definiției standard a respectivului produs. Din rețeta inițială a oranjadei, se menține fructul principal, portocala, căruia i se adaugă mandarina și mărul. Alte caracteristici esențiale ale oranjadei Profructta, față de varianta clasică, sunt conținutul de suc natural provenit doar din fructe presate la rece, nereconstituit din concentrat, lipsa acidului și a zahărului – sucul natural fiind completat doar de apa filtrată și siropul de agave.

Cât despre originea materiei prime, furnizorilor de citrice din Spania li se alătură cei din Grecia, mărul fiind procurat de la furnizori români.

Decizia de a include categoria oranjadelor în oferta producătorului român întrunește reacția pozitivă  la sortimentele din citrice și loialitatea față de sucurile din gama convențională.

Noul nostru produs aduce împreună aprecierea evidentă a sortimentelor din citrice de către clienți și încrederea pe care aceștia o au în principalul produs din portofoliul brandului: sucul natural din mere, spune Marius Măcărescu, fondatorul Profructta.

În afară de a păstra intacte gustul natural și calitatea nutritivă a fructelor, scopul oranjadei este crearea unor adevărate punți de legătură între oameni din generații diferite, uniți în mod cert de pasiunea pentru orice produs realmente natural: cei care au cunoscut cândva gustul oranjadei, dar nu știu cât de mult i-au dus dorul, și cei care abia așteaptă să integreze produsul în stilul de viață dinamic pe care îl au în prezent.

Oranjada Profructta este 100% naturală, disponibilă la volumele de 250, 330, 500 ml și un 1L, într-un ambalaj sigur și prietenos cu mediul înconjurător: sticla din sticlă. În prezent, produsul se poate achiziționa din sectorul de retail local: magazine de specialitate, băcănii, restaurante și cafenele din rețeaua de parteneri ai brandului românesc.

Pentru comenzi online, oranjada se poate găsi pe www.profructta.ro, cu asigurarea livrării gratuite, la domiciliu, doar în București și Ilfov.

 

Surse foto articol: Profructta

 

Articole recente