Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

3 tipuri de picnicuri altfel în București cu Profructta

14 iunie 2021 Diverse profructta

Acum că vara e aici, este momentul perfect pentru planificarea zilelor de weekend sau chiar după-amiezelor din timpul săptămânii, când timpul ne este aliat.

O idee care nu se demodează niciodată sunt picnicurile pe care le putem face spontan sau organizat, atât în spațiile verzi, cât și pe balcon sau pe terasă. Vestea și mai bună este că sucurile Profructta pot fi oricând partenere de încredere pentru orice escapadă culinară din acest sezon.

Mai jos, am pregătit câteva idei atipic de picnicuri și câte un sortiment Profructta asociat.

Picnic urban cu accente franțuzești de Micul Paris

În orice parc din București, există cel puțin un loc în care putem întinde oricând o pătură sau un cearșaf. Nu e nevoie de bogăție de alimente sau mâncăruri foarte sofisticate, ci doar de câteva brânzeturi, o baghetă, fructe și la vie est toujours en rose. Și că tot veni vorba de roz, în acest peisaj s-ar încadra perfect și limonada cu zmeură Profructta. Delicieux!

Picnic raw, în verdele de acasă

Pentru iubitorii de grădinărit, care și-au amenajat deja un colț de relaxare acasă, pe terasă, în grădină sau chiar pe balcon, aproape că nici nu mai e nevoie de ieșirea din spațiul propriu. Colțul de Rai e chiar acasă și poate fi ușor accesorizat cu o carte, un recipient de apă pentru hidratare și, bineînțeles, cu sucul 100% natural din portocale de Murcia.

Picnic în sufragerie, luminat la apus

Când te-ai plictisit să iei masa doar în bucătărie, în același ritm, gândește-te cum ar fi să amenajezi rapid o masă direct pe podea, nu înainte de a așeza câteva perne, pături sau saltele. Recomandarea noastră este să adaugi și câteva lumânări de ambient și chiar instalații luminoase, perfecte pentru acele momente de după apusul soarelui.

În acest decor boem, sucul din mere și coacăze poate fi exact piesa de puzzle care nu trebuie să lipsească.

Te-am inspirat? Imaginația nu are limite, astfel că multe alte idei pot fi materializate în dimineți revigorante sau seri relaxante.

 

Sursă foto: Unsplash.com

 

Articole recente