Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Ce sortiment Profructta se potrivește planurilor tale de vacanță?

07 iunie 2022 Diverse profructta

E posibil să-ți ales din timp destinația de concediu. În caz că nu știi care dintre sortimentele Profructta îți va fi cel mai bun însoțitor, ți-am pregătit câteva recomandări care s-ar potrivi planurilor tale de a-ți petrece timpul liber.

PLANUL A: Să te distrezi în prezent, pe ritmuri nostalgice

Dacă muzica de pe vremea alor tăi nu ți se pare atât de rea, ba chiar completează foarte bine piesele momentului, cu siguranță vei avea în programul de sezon multe petreceri nostalgice. Pe lista de băuturi care îmbină trecutul și  prezentul, poți include oranjada. Nu te va ajuta să rămâi Forever Young, dar gustul ei e Simply The Best.

PLANUL B: Să fii turist la tine acasă

Când ți-ai propus să redescoperi lumea de acasă, mai ales în compania celor mici, e nevoie să-ți dozezi atent energia. Pentru asta, îți recomandăm să ai la îndemână sucul din mere și vișine. În sticla din sticlă nu vei găsi doar savoarea inconfundabilă a fructelor românești. Dar vei face față mai ușor momentelor de joacă, valului de curiozități și călătoriilor pe trasee locale.

PLANUL C: Să te lași ghidat de frumusețea mării

Dacă ești fanul destinațiilor mediteraneene, se poate să fii și al sucului din portocale. Se va armoniza de minune cu albastrul impecabil al mării, va fi potrivit oricărui dolce far niente și te va menține hidratat, pentru o călătorie greu de uitat.

Oricare ar fi planurile tale vara asta, îți dorim o vacanță plăcută și trăită într-un ritm cât mai natural!

Sursa foto articol: Octavian Pavel

Sursa foto cover: unsplash.com

 

 

 

Articole recente