Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Recomandări de suc pe gustul tău și al toamnei

29 septembrie 2021 Diverse profructta

Parcă ieri plănuiam cu toții un september to remember și deja gata cu prima lună de toamnă! Dacă nu ai apucat să aduni în coș primele delicii ale acestui anotimp, ți-am pregătit o selecție de sortimente naturale care sigur își vor găsi locul în peisajul toamnei tale. Pentru că în toamna lui 2021 se numără livrările făcute cu succes și zâmbetele clienților fericiți, comanda ta poate să înceapă de aici: https://www.profructta.ro/magazin/ .

Pachetul românesc

De la pachetul românesc poți începe liniștit să fii exact cum îi șade bine cumpărătorului local din timpurile astea: curios, digitalizat și bine informat. Sau să îi convingi în sfârșit pe ai tăi că online-ul nu te ține așa departe de natură.

Sursa foto: Profructta

Sucul din pere

Dacă vrei să ai o relație la distanță cu zahărul, dar te desparți foarte greu de gustul dulce, perele se vor face suc pentru cel mai natural început.

Credite foto: https://danasacalov.ro/

Sucul din mere și coacăze

Încă nu a apărut ghidul pentru a fi productiv atât la birou, cât și la distracție, dar tu poți lucra la el cu un suc din mere și coacăze alături.

Credite foto: https://danasacalov.ro/

Limonada cu mure și aronia

Dacă în zilele toamnei te cuprinde brusc nostalgia de vară, lămâile, murele și aronia pot rezolva situația exact pe gustul tău.

Credite foto: https://danasacalov.ro/

Sucul din grepfrut

Grepfrutul vine din ținuturi însorite și îți oferă un val de beneficii pentru acest sezon: este o sursă de hidratare, un aliat al imunității și un răsfăț pentru suflet.

Credite foto: https://danasacalov.ro/

Spor la cumpărături și nu uita să ne dai un semn dacă ai nevoie de ajutor pentru comandă!

Foto cover: unsplash.com

 

 

Articole recente