Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

4 IDEI DE REȚETE DEOSEBITE CU SUC NATURAL

05 aprilie 2023 Rețete profructta

Până acum, vremea de primăvară nu e tocmai stabilă, dar asta nu te va opri din pregătirea bunătăților pentru masa de Paște. Dacă ai mereu succes cu meniul tradițional de sărbătorile pascale, dar cauți inspirație pentru desert, îți prezentăm câteva modalități prin care poți prepara dulciuri deosebite, pe bază de fructe, folosind sucul natural.

1. La ce preparate poți utiliza sucul de grepfrut?

Sursa foto: https://unsplash.com/

Grepfrutul este un fruct citric extraordinar de zemos și răcoritor, de aici și gustul său revigorant, pe care îl recmarci în orice rețetă care conține acest ingredient.

Dacă dorești să începi sau să închei masa festivă cu un preparat ușor digerabil, poți încerca să pregătești un sorbet de grepfrut, lime și rozmarin.

O idee pentru desert ar fi să folosești iaurtul grecesc și sucul natural din grepfrut la prepararea unui chec pufos, aromat și cu o textură ușoară. 

Este bine de știut că poți folosi combinația de ingrediente atât pentru compoziția, cât și pentru glazura checului.

2. Ce poți să prepari folosind suc natural din mere?

Sursa foto: https://www.freepik.com/

După cum, probabil, ai observat, textura sucului din mere obținut prin presarea la rece a fructelor este una densă. O asemenea caracteristică îl face potrivit pentru sosuri, reducții sau diverse tipuri de umplutură a prăjiturilor aflate pe masă la evenimente speciale. Dacă ai în plan să le oferi o bucurie copiilor, de Paște sau cu orice alt prilej, poți pune suc din mere natural în rețeta pentru o înghețată pe băț făcută în casă, care să conțină 100% fruct. Deși nu are nimic sofisticat, îți garantăm că va fi adorată de către mezinii cei mai pofticioși din familia ta.

3. Sucul natural din mere și vișine. În ce rețete poți utiliza acest produs?

Sursa foto: https://unsplash.com/

Gustul dulce-acrișor al merelor și vișinelor din livadă este, pentru foarte mulți dintre noi, sinonim cu vacanțele de vară din copilărie. Dacă vrei să aduci acest sentiment la masa de Paște, îți propunem să folosești sucul natural din mere și vișine într-o gustare irezistibilă, atât din punctul de vedere al copiilor, cât și al adulților: ursuleții gumați. În cazul în care ai ingredientele potrivite pentru a realiza compoziția, dar nu știi exact ce ar fi bine să folosești pentru a forma jeleul, te anunțăm că poți opta din start pentru gelatina ecologică. În mod sigur, vei putea oferi un premiu delicios pentru câștigătorii competiției de ciocnit ouă.

4. Cum poți utiliza sucul din portocale natural în rețetele de sărbători?

Sursa foto: https://www.freepik.com/

Mesele festive de primăvară invită la alegerea unor deserturi răcoroase, dar cu o aromă bogată. Sucul din portocale natural este capabil să ofere aceste calități unor rețete cum sunt cele pentru cremele de prăjituri, topping-urile de jeleu, aluaturile de brioșe sau dressing-urile necesare ornării salatelor de fructe.

 

Orice ai alege să pregătești, îți dorim sărbători pascale delicioase, ocrotite de iubirea celor dragi!

 

Sucuri naturale recomandate:

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-grepfrut-1l/

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-mere-500ml/

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-mere-si-visine-1l/

https://www.profructta.ro/produs/suc-din-portocale-500ml/

 

 

 

 

 

Articole recente