Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Află minunatele sugestii Profructta & personaje Bridgerton!

22 mai 2024 Diverse profructta

Distins cititor,

Autorul acestui articol nu și-a putut stăpâni entuziasmul de a găsi asocieri cât se poate de fericite între savuroasele sortimente Profructta și personajele care te-au cucerit, iremediabil, ca parte a unuia dintre cele mai urmărite seriale ale momentului: Bridgerton.

Ne punem toate speranțele în faptul că rândurile care urmează vor fi citite cu o frenezie similară celei pe care o stârnesc scrierile misterioasei Lady Wishtledown.

I. Anthony Bridgerton X sucul natural din mere

Dacă îți aperi mereu independența, ai o natură deosebit de concurențială, te simți responsabil pentru parcursul uman și economic al familiei tale, dar înveți să-ți accepți vulnerabilitățile, mai ales în fața persoanelor care te iubesc cu adevărat, înseamnă că îl înțelegi perfect pe Anthony Bridgerton și, cu siguranță, vei aprecia simplitatea clasică a unui suc din mere natural.

II. Regina Charlotte X limonada cu vișine

Când oamenii pe care îi îndrumi cu măiestrie se așteaptă, fără excepție, ca strategiile tale să fie o combinație inedită, de umor subversiv, intuiție fără cusur și inteligență socială de neînvins, însă lucrezi la a căpăta mai multă flexibilitate, în raport cu dinamica evenimentelor cotidiene, pare că tu și Regina Charlotte aveți o multitudine de însușiri în comun și că ați ticlui cele mai reușite potriviri, între gentilomii și domnițele care își demonstrează eligibilitatea, la un pahar de limonadă cu vișine Profructta.

 

III. Eloise Bridgerton X sucul natural din grepfrut

Dacă supraviețuiești încorsetărilor, presiunilor și limitărilor desuete pe care societatea le impune femeilor, în maniera lui Eloise, din familia Bridgerton, ai deja titlul de expert în ,,a pune lumii oglinda în față” (cum ar fi spus Shakespeare, despre teatru). Cât îți slefuiești autonomia intelectuală și critica incisivă, te poți revigora cu un suc natural din grepfut. Evident, nu ar trebui să abandonezi lupta cu năravurile păguboase. Dar, de dragul legăturilor afective care te pot face să strălucești ca un smarald, ar fi de bun augur să nu te lași pradă orgoliului.

IV. Lordul Debling X sucul natural din mere și coacăze

Viața celor care se regăsesc în povestea Lordului Debling este înnobilată, în special, de apetența permanentă pentru a desluși tainele cunoașterii științifice, entuziasmul călătoriilor de studiu, dragostea nemărginită pentru minunile naturii și chiar cea pentru un suc din mere și coacăze. Totuși, o altă lecție prețioasă, pentru cei care îi seamănă acestui personaj, este că, uneori, tocmai simțirea, ci nu rațiunea, reprezintă calea evadării din  propriul turn de fildeș, pe tărâmul iubirii autentice.

V. Colin Bridgerton X sucul natural din mandarine

Dacă aventurile prin lumea largă ți-au extins și orizontul de autocunoaștere, ești în asentimentul lui Colin Bridgerton. Cât îți iei răgaz să consemnezi, în jurnalul de călătorie, fascinația descoperirilor pe care le-ai făcut, te-ai putea delecta cu un suc natural din mandarine. Deși ai înțeles că este bine să privești mai detașat cerințele societății, la adresa ta, nu ar trebui să iei ca pe un joc prieteniile pe care le-ai lăsat acasă, căci au puterea de a-ți schimba destinul, în moduri pe care nu le bănuiești, dar pentru care va merita să lupți până la capăt.

VI. Penelope Featherington X sucul natural din mere și vișine

Nu este cu putință să citim în viitor dacă setea ta de cunoaștere a poveștilor în care dragostea adevărată are un triumf etern va fi stăvilită cu un suc din mere și vișine natural.

Dar, așa cum am avut bucuria să aflăm de la Penelope Featherington, curajul de a te descătușa din situațiile care nu te reprezintă, de a cere ajutorul unui prieten bun și de a nu-ți lăsa, niciun moment, încercată credința că vei primi chiar mai mult decât iubirea pe care o nutrești transformă până și visul celei mai delicate flori într-o realitate demnă de admirația tuturor.

 

Surse foto: Shondaland & Netflix, arhiva Profructta

 

 

Articole recente