Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Cele mai căutate aplicații de fitness și sport #fromhome

16 februarie 2021 Diverse profructta

Nu mai este o surpriză că sportul este una dintre activitățile la care ținem foarte mult. 

Importanța mișcării este vitală, iar asta pot confirma și milioanele de oameni din toată lumea care, pe motiv de lockdown, izolare sau distanțare socială, au mutat sala de sport în propria casă, fie prin improvizare, fie printr-un proiect de amenajare destul de serios.

Curioși să vedem care mai sunt trendurile în materie de tool-uri potrivite pentru o rutină sportivă corectă, am făcut un top 5 al celor mai accesate și apreciate aplicații de fitness, atât în România, cât și pe plan internațional.

7 MINUTE WORKOUT

Am pus-o pe prima poziție, pentru că această aplicație se adresează celor care folosesc scuza aceea cu „nu am timp”. Ei bine, aceasta pare să fie soluția, prin intermediul unor antrenamente de scurtă durată, potrivite pentru orice nivel și în orice moment al zilei. Nu necesită echipament, așa că, ce mai stai pe gânduri?

FREELETICS

Cu module personalizate în funcție de nivelul fiecăruia, Freeletics oferă antrenamente pe baza obiectivelor setate. Este gratis, dar are și o variantă premium, pentru cei care își doresc sesiuni profesionale și vor să urmărească în detaliu progresul acumulat. 

Nike Training Club

185 de antrenamente gratuite, de la box și yoga la antrenament de forță și îmbunătățirea mobilității și rezistenței. Partea interactivă a aplicației este că fiecare sesiune este povestită de formatori Nike de top. Iar pentru un cost lunar, se pot obține chiar sfaturi nutriționale de la traineri profesioniști care lucrează cu sportivi de renume. Cât de tare e asta?

FitOn

Lăsăm la urmă VIP-urile. Dacă îți place să te antrenezi în stilul celebrităților, acompaniat chiar de unele dintre ele, aceasta este aplicația potrivită pentru tine. Și surpriză! Este 100% gratuită și te ajută să-ți transformi casa într-un studio de fitness, chiar și fără echipament!

BetterMe

Ultima, dar nu cea din urmă, vine atât cu sesiuni de workout, cât și cu un plan al meselor pe care fiecare utilizator și-l poate crea și monitoriza. Pentru că alimentația merge mână în mână cu mișcarea, această aplicație are grijă să-ți spună că e important ce mănânci, cât te hidratezi, pe lângă sesiunile de workout din timpul săptămânii.

Așadar, există opțiuni, cu sau fără pregătire, cu sau fără echipament. De la 5 la 30 de minute sau chiar o oră pe zi, este important să înțelegem cum să avem grijă de corpul nostru și implicit de minte.

Iar ca să completăm rutina de exerciții și hidratare, se recomandă, bineînțeles și o porție de suc Profructta, la alegere din sortimentația largă.

Enjoy!

 

Sursă video: youtube.com

Articole recente