Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Ce produs Profructta poți alege pentru persoana iubită?

13 februarie 2024 Diverse profructta

De Ziua Îndrăgostiților, nu ai cum să dai greș cu un cadou care îți va ajuta partenerul de viață să simtă din plin bucuria unui astfel de moment. Și mai frumos este când alegerea ta se află în perfectă armonie cu preocupările persoanei pe care o iubești, dar, în același timp, îi oferă susținere în călătoria către un lifestyle echilibrat. În linii mari, credem că orice produs Profructta are această calitate. Însă ne-am gândit că ți-ar fi de folos câteva recomandări de sortimente în acord cu personalitatea destinatarului, care sperăm că va aprecia, exact așa cum îți imaginezi, savuroasa declarație de dragoste.

1. Sucurile naturale din mandarine sau portocale: pentru cei care trăiesc viața cu pasiune

Sucul natural din mandarine sau portocale constituie cadoul ideal pentru cineva care nu refuză niciodată călătoriile spontane, către destinații care au un climat cald aproape tot timpul anului.

Personalitatea solară a unui asemenea partener îl face să trăiască viața ca pe un carnaval. Inevitabil, are o condiție fizică bună, dar ea se datorează mai degrabă cursurilor de dans latino, decât altor forme de antrenament. Adesea etichetat drept ,, sufletul petrecerii”, se simte cel mai bogat atunci când are casa plină de prieteni adevărați. În compania acestui om, nu-ți vor lipsi umorul, momentele spumoase, romantismul onest și siguranța că vei purta discuții pasionante, pe orice temă. Relația voastră nu lasă loc plictiselii și este mereu un mix atent condimentat.

2. Sucul natural din grepfrut: pentru cei care întrețin frumusețea naturală a poveștii lor de iubire

Sucul nostru din grepfrut li se potrivește perfect celor care nu forțează lucrurile. Din contra, le dau voie să se întâmple cât mai natural posibil.

Cu scopul de a trăi echilibrat, inclusiv în relația de cuplu, nu fac demersuri exagerate. Ambii parteneri cultivă obiceiuri mici, dar incredibil de importante pentru o viață împlinită: hidratarea zilnică, rețetele din ingrediente simple și cât mai curate, dezbaterile în care primează respectul pentru, ci nu disprețul față de, opinia celuilalt. Când își exprimă afecțiunea, pun pe primul plan cuvintele și gesturile delicate.

3. Sucul natural din mere și vișine: ideal pentru cei care cuceresc titlul și gestionează eșecul împreună

Un sortiment ca acesta este minunat pentru cei care își trăiesc relația de cuplu cu o disciplină de sportiv. Sunt conștienți că mișcarea zilnică le asigură energie și longevitate, dar, totodată, prioritizează odihna, fără de care nu ar reuși să comunice sănătos cu partenerul lor. La fel de sănătos este și tipul de competiție pe care o promovează în relație, pentru a fi câștigători atât împreună, cât și separat. Cel mai bine se pricep să lucreze în echipă, având strategii care îi conduc spre victorie, dar care-i și ajută să facă față dificultăților apărute pe parcurs.

4. Sucul natural din mere și coacăze: pentru mințile care trăiesc într-o îmbrățișare continuă

Aliatul relațiilor construite ,,cu capul pe umeri”, sucul natural din mere și coacăze reprezintă darul potrivit pentru partenerii care își gândesc deosebit de rațional parcursul relației. Admirația reciprocă pentru calitățile intelectuale i-a adus împreună. Debordează de curiozitate, au cele mai bune recomandări de podcast, la categorii ca psihologia sau istoria ideilor. Nu ratează niciun documentar științific, pot explica teme deosebit de sofisticate oricărui outsider, le place să crească împreună și nu trece o zi fără ca ei să-și hrănească nevoia de cunoaștere a diferitelor fenomene.

Surse foto: Canva și arhiva Profructta

 

 

 

 

Articole recente