Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Patru idei de mărțișoare care îți mențin starea de bine

28 februarie 2024 Diverse profructta

Pentru întreaga natură, primăvara este momentul renașterii. Odată cu mediul natural, se trezește, în mulți dintre noi, și bucuria de a primi și/sau a dărui un mărțișor. 

Schimbul de urări și obiecte care marchează venirea primăverii devine mult mai apreciat când mesajul transmis sau darul oferit îți poate fi de folos și după data de 1 Martie.

Cum vrem să oferi/primești chiar acest tip de articole, am pregătit patru idei de mărțișoare, menite să-ți susțină bunăstarea interioară, în orice perioadă din an.

1. Articole contemporane de modă și bijuterie, fabricate în România: opțiuni de mărțișoare mereu actuale

Sursa foto: https://albalb.com/

Dacă destinatarul mărțișorului tău vrea să-și mențină sau să-și dezvolte stilul personal, îi poți oferi ceva din colecția de mărțișoare de la AlbAlb.

Acest magazin fizic și online pune în valoare caracterul unicat al pieselor de design românesc contemporan, inclusiv în pregătirea pentru 1 Martie.

Pentru a dărui un mărțișor atemporal și foarte ușor de remarcat, poți alege dintr-o varietate de broșe, eșarfe din mătase, bijuterii sau obiecte decorative.

2. Mărțișoare suculente, de la un brand românesc premium, cu un portofoliu variat și potrivit pentru stilul tău de viață echilibrat

Sursa foto: arhiva Profructta

Un mărțișor delicios, fabricat în România, la standarde premium, care nu perturbă echilibrul din alimentație și nici din alte zone ale vieții, poți găsi la Profructta.

Cu o vastă experiență în industria autohtonă a băuturilor din fructe, acest brand românesc premium are un portofoliu care cuprinde sucuri naturale din fructe românești, sucuri naturale din citrice spaniole, limonadă și oranjadă.

Chiar dacă vei alege să-l oferi drept mărțișor, orice sortiment Profructta va modela onest așteptările de gust, textură, aspect, calitate nutritivă ale persoanelor care ajung să-l consume.

Se va integra foarte ușor într-un stil de viață echilibrat, indiferent de sezon, și te va convinge că poți trăi armonios, optând pentru alimente și băuturi produse cu dedicare și profesionalism în România.

3. Mărțișoare care spun, ca la carte, povești despre profesia și pasiunea celor care le primesc

Sursa foto: https://www.instagram.com/books_express/

Când ești în căutarea unui mărțișor pentru iubitorii de lectură care urmăresc să afle constant lucruri importante în legătură cu profesia, dar și cu pasiunea lor, Books Express poate deveni librarul tău personal.

În industria de carte din România, o astfel de librărie online iese în evidență datorită diversității de titluri, capabile să susțină dezvoltarea profesională și personală a cititorilor.

Cărțile disponibile aici sunt predominant în engleză. Dar, la fel de ușor, ai parte și de apariții în limbile spaniolă, franceză, germană sau română.

De Mărțișor și în orice altă perioadă a anului, echipa Books Express te poate ajuta să oferi/obții cărți relevante din medicină, IT, ficțiune, cooking, artă, lifestyle, antreprenoriat sau design.

4. Un mărțișor oferit din dragoste pentru frumos

Sursa foto: https://www.instagram.com/philocaly.ro/

După cum spune și termenul grecesc care dă numele brandului, Philocaly este magazinul care întreține dragostea pentru frumos a celor care-i vizitează site-ul sau showroom-ul.

Din rafinata lor selecție de articole din porțelan și ceramică vintage (farfurii, cești, ceainice etc), sfeșnice și lumânări, fețe de masă lucrate minuțios, cadouri perfecte pentru ritualul grijii de sine, vei alege cu siguranță mărțișorul potrivit pentru sensibilitatea persoanelor care știu foarte bine ce anume le înfrumusețează spațiul fizic și sufletesc, în cel mai inspirat mod posibil. Pe lângă a reuși să-și decoreze casa și viața după cum îi îndeamnă sufletul, cei care pătrund în universul Philocaly se pot bucura de evenimente precum clubul de carte sau serile de poezie găzduite la București, pe Strada Frumoasă, nr. 54.

 

 

 

 

 

 

 

Articole recente