Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Cadouri 100% românești: în ton cu pasiunea destinatarului

07 decembrie 2023 Diverse profructta

Dragostea pentru prieteni poate fi exprimată și printr-un cadou de Crăciun 100% românesc. Astfel, ne-am gândit că ar fi frumos să-ți facem câteva recomandări festive, dar care vor continua să susțină pasiunea prietenilor tăi.

1. Pasiunea pentru gătit încape în bucătărie, dar și în bibliotecă

Sursa foto:https://carturesti.ro/carte/ierburi-uitate-1299550519?p=1

Cei care își doresc să pregătească rețete românești, într-o variantă reinterpretată, sigur vor da peste adevărate comori în cartea Monei Petre: ,,Ierburi uitate. Noua bucătărie veche”.

Dacă, în schimb, ai prieteni care pun mai greu în practică limbajul culinar, aceeași carte le poate susține interesul pentru domenii ca istoria culturală, arta, antropologia sau arheologia.

În plus, produsul este disponibil, online și offline, în Librăriile Cărturești, un business autohton care a impresionat, prin comunitatea sa culturală și deosebitele spații arhitecturale în care își  desfășoară activitatea, iubitorii de lectură din întreaga lume.

2. Poți face un platou gourmet alegând românește

Sursa foto: https://www.bacaniagramador.ro/

Pentru cei care au toată încrederea că vor obține un platou de cât se poate de rafinat, pentru masa de Sărbători, folosind doar ingrediente autohtone, recomandăm neapărat o sesiune de cumpărături la Băcănia Gramador. Selecția de producători din toată țara oferă nenumărate posibilități de a cumpăra delicatese românești, ideale pentru alcătuirea unui platou deosebit. Lactatele, brânzeturile, specialitățile din carne sau din pește sunt doar câteva opțiuni. Sortimentele de miere și ulei stau la baza rețetei succesului, pentru întreaga echipă Gramador. De Sărbători și mai departe, vei putea susține gustul care aduce dor și povestea unei companii românești care și-a propus să țină mereu aproape de țară, natură și meșteșugul autohton generații de clienți fericiți.

3. Bradul arată ca-n povești, grație podoabelor românești

Sursa foto: https://albalb.com/

Când prietenii tăi abia așteaptă să pună dragostea pentru frumos în bradul de Crăciun, le poți dărui decorațiuni realizate unicat, din porțelan, care pun excelent în valoare talentul artiștilor și designerilor români. Pe lângă a putea lăsa moștenire de familie superbele podoabe pentru brad, la magazinul AlbAlb, fizic și online, îi vor aștepta mereu creații românești impresionante, din domeniul bijuteriei contemporane, al genților și textilelor, al lucrărilor de artă și obiectelor de design interior. Orice articol achiziționat de aici va ajuta posesorul să își exprime autentic personalitatea.

4. Un cadou pentru experiențe demne de notat în agendă

   Sursa foto: https://www.foaie-verde.ro/product-page/pachet-dulce-dor

Dacă persoanele dragi își propun să devină mai organizate sau sunt deja experte în acest sens, le poți oferi o agendă marca Foaie Verde. Acest brand românesc are produse care te reapropie de natură, printr-un design minuțios și unic. Fiecare agendă, accesoriu, articol din piele, de papetărie sau decorațiune poartă frumusețea motivelor vegetale românești, a basmelor sau a călătoriilor. În categoria agendelor, vei găsi cu siguranță un dar numai bun pentru întocmit liste, compus texte sau exersat talentul la desen.

Pentru a oferi câte puțin din toate acestea, poți alege un pachet gata pregătit pentru Sărbători pline de tihnă, așezat cu grijă, într-un ambalaj sustenabil. 

5. Darul prin care poți începe o nouă viață

 Sursa foto: arhiva Profructta

Potrivit atât pentru fanii sucurilor naturale din fructe, cât și pentru scepticii în această privință, brandul românesc Profructta oferă, la sticlă din sticlă, gustul și beneficiile fructelor, exact așa cum sunt ele. Gama de băuturi naturale cuprinde sortimente obținute din roadele livezilor românești, dar și produse din citrice cultivate conform tradiției spaniole. Astfel, drumul Moșului va fi mai scurt, dar răsplata va merita așteptată.

 

Sperăm că vei găsi tot ceea ce cauți, pentru darurile de Crăciun și, cel mai important, că vei pune acolo o parte din sufletul tău!

 

 

 

 

 

Articole recente