Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Top 3 beneficii pe care shopping-ul local ni le aduce înapoi anul acesta

27 ianuarie 2021 Diverse profructta

Vremurile complicate pe care le trăim continuă să producă schimbări importante în viața oamenilor și a afacerilor locale pe care aceștia le susțin, însă vă propunem să descoperiți împreună cu noi câteva lucruri, greu de înlocuit, care s-ar (mai) putea recupera atunci când primiți cu voi la masă mai multe produse de acasă.

Planificarea

Cuvântul acesta pare că nu-și găsește locul potrivit în prezent, dar poate face puțină ordine în lista de cumpărături. Odată ce ați ales spațiul din care vă place să cumpărați produse locale, celebra dilemă a omnivorului începe să vă coplesească mai puțin. Chiar dacă faceți câțiva pași, pe alee sau pe computer, până la băcănia, magazinul tradițional sau brutăria artizanală preferată, veți ști mereu ce produse v-au câștigat încrederea, ce sortiment nou ar merita încercat, cantitatea și bugetul care v-ar fi necesare pentru un stoc mulțumitor. 

Călătoriile

Până va fi posibil să călătorim din nou fără prea multe griji în geamantan, o vizită la magazinul local favorit are toate șansele să primească numai recenzii de cinci stele. Preparatele autentice vă vor fi ghid prin toate colțurile țării, chiar în mijlocul unei zile din viața la oraș. Rețete bine păstrate, reinterpretări convingătoare, povești de familie, ingrediente din cufărul copilăriei sau din marea bucătărie a lumii vor alcătui cea mai simplă hartă către inima bunicilor, părinților sau mezinilor casei.

Noile prietenii

Situația actuală a cam îngreunat formarea de noi prietenii. Dar, dacă avem suficient noroc,  îi putem întâlni, până și virtual, pe mulți dintre oamenii ale căror proiecte ne-au ajutat să ne hrănim local, sănătos și în siguranță. Fie că suntem curioși să aflăm istoria afacerii lor, căutăm mai multe detalii despre produsele pe care le oferă, cine sunt oamenii de la care se aprovizionează, fie că plasăm o comandă pe site-ul lor, pavăm drumul către noi prieteni de încredere, la care știm că ne putem întoarce orice s-ar întâmpla. Iar dacă ne conectăm online, le putem împărtăși deschis, ca în orice relație sănătoasă, neclaritățile, sugestiile, dar și aprecierile pe care le avem față de munca lor.

Dacă am reușit să vă inspirăm pentru o sesiune de shopping local, vă anunțăm că puteți găsi sucurile naturale Profructta la Băcănia Fermierului, Băcănia Gramador, Bakeria Panduri sau Grain Trip.

Lista completă a locațiilor unde puteți găsi sucurile Profructta este disponibilă pe site, la categoria dedicată. 🙂

Sursă foto: unsplash.com

Articole recente