Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Top 5 sortimente Profructta de luat cu tine în vacanță

13 iulie 2021 Diverse profructta

De când povestim aici, pe blog, ți-am recomandat câte un sortiment Profructta în ton cu preferințele tale culinare, ritualul de hidratare pe care îl ai sau chiar zodia ta. Acum, că simțim vara în fiecare secundă, am ales cinci sortimente care sperăm că vor da vacanței tale gustul potrivit. Fie că te-ai organizat din timp, fie că ai luat decizia pe moment, am fi bucuroși să încăpem în tabloul tău cu amintiri din vacanță!

Limonada: pentru roadtrip-uri la mare, cât se poate de spontane

Dacă ai chef de plecat cu gașca la mare, nu ne supărăm să te însoțim! Pentru drum, îți recomandăm orice sortiment din gama de limonadă. De la varianta clasică la cea cu mure și aronia, oricare dintre prietenii tăi va da zilelor de vară gustul lui preferat. Înainte de ,,îmbarcare’’, vă rugăm să nu plecați certați, ci bine hidratați!

Sursa foto: Profructta

Sucul din mandarine: pentru energia de a vizita locuri faine din București

Știm că e greu să crezi, dar există și o parte bună a verilor petrecute la București. Dacă nu te simți presat de căldura toridă, poți face un tur al locurilor tale favorite din oraș, alături de un prieten aflat în vizită. Pentru a nu rata nimic din ce v-ați propus, ați putea să vă începeți excursia la Urban Vibe Roastery, pe Valea Oltului Nr 131-137 061973 București. Ce vă așteaptă acolo? Duo-ul senzațional pe care îl fac sucul din mandarine și cafeaua de specialitate.

Sursa foto: Urban Vibe Roastery X Profructta

Sucul din mere și coacăze: priceput la vacanțe ca altădată

Când viața de adult te face să te gândești din ce în ce mai mult la copilărie, îți poți lua o vacanță pe tărâmul acestei vârste. Nu știm pe nimeni la fel de viteaz ca Făt-Frumos, dar  sucul din mere și coacăze va fi un amic de nădejde pentru orice ai în plan: plimbări prin livadă, drumeții prin pădure sau un moment de relaxare în grădina bunicilor.

Sursa foto: Dana Sacalov Photography

Sucul din grepfrut: de plimbat în city break-uri însorite

Cât timp te hidratezi așteptând vești despre concediul din Spania, păstrează lângă tine sucul din grepfrut de Murcia! Sperăm că todo va a estar bien, în cele din urmă. Iar dacă va fi nevoie să-ți schimbi planurile, îți dorim o vacanță petrecută pe ritmuri latino, oriunde te-ai afla!

Sursa foto: Profructta

Sucul din portocale: pentru a nu rata nicio seară de festival

Pentru că ți-a fost, probabil, cel mai dor de întoarcerea la festivaluri, vrem să ai suficient timp și energie pentru a te bucura din plin de fiecare moment. Atunci când vrei să te relaxezi pentru o nouă seară de muzică, film sau ateliere creative, ai ca aliat un pahar delicios de  suc din portocale.

Sursa foto: Dana Sacalov Photography

 

Vacanță plăcută și nu uita să ajungi sănătos la destinație!

 

Sursa foto cover: unsplash.com

 

 

Articole recente