Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Ce anume nu ar trebui să te sperie la un produs Profructta?

30 octombrie 2023 Diverse, Sănătate profructta

De Halloween, ți-am pregătit o serie de lucuri care nu ar trebui să te sperie, la niciun produs Profructta. Le poți citi mai jos, cu mintea limpede și inima ușoară.

1. Aspectul, culoarea și gustul, care diferă de la un lot la altul

Fructele din care se obține sucul nostru natural nu au crescut altfel decât după legile naturii.

Prin urmare, particularitățile pe care le prezintă un anumit lot de produse Profructta, comparativ cu altul, depind de factori precum: un sezon mai ploios, mai secetos ori cu vreme caprioasă, soiul fructelor care alcătuiesc materia primă.

Fiecare în parte poate determina cât de zemoase sau dulci vor fi fructele din care va rezulta sucul natural, alături de consistența sau intensitatea culorii lichidului.

2. Prezența sedimentelor în produs

Într-un sortiment Profructta, poți întâlni sedimente- încă o dovadă solidă a faptului că produsul a fost obținut 100% natural.

Dacă le consumi moderat. sedimentele nu reprezintă un risc asupra sănătății. Ba chiar îi pot furniza organismului tău compuși vegetali benefici: pectine sau taninuri.

Deci, până și ,,mesajul de pe fundul sticlei” te asigură că ai cumpărat un suc natural, în adevăratul sens al cuvântului.

3. Pasteurizarea ca etapă a procesului de producție

Când vine vorba de păstrarea îndelungată a anumitor alimente și băuturi, pasteurizarea a câștigat încrederea a generații întregi.

În cazul Profructta, această metodă de producție păstrează în siguranță lichidul, dar nu pune în pericol calitatea nutritivă fructelor din care el a fost obținut.

Cum este posibil? Tocmai datorită faptului că procesul este unul foarte scurt, de doar câteva secunde, și se petrece la o temperatură controlată.

La final, se vor fi eliminat doar elementele dăunătoare organismului tău, nu și cele care îți pot susține un stil de viață sănătos.

4. Valabilitatea mare a produselor Profructta

Da, și produsele naturale pot avea o valabilitate ridicată. 

La Profructta, o astfel de situație există datorită presării la rece a fructelor și pasteurizării scurte a sucului rezultat.

Cel mai bine, însă, este să respecți indicațiile de consum înscris pe verso-ul ambalajului: de 5 zile după desigilare.

5. Discrepanța dintre așteptări și realitate

Explicația, în cea mai mare parte, se află tot la punctele anterioare din articol.

Foarte important mai este să ții cont că multe dintre așteptările de la un produs natural ți-au fost create artificial.

Societatea actuală își dorește să consumi cât mai mult, cât mai rapid, în baza unor decizii mai mult impulsive decât înțelepte.

Cheia pentru un trai echilibrat este să acorzi atenția și înțelegerea cuvenite practicilor și produselor care te conduc spre mai bine.

 

Sperăm că materialul de astăzi ți-a fost util, așa cum sunt și informațiile din secțiunea noastră de Întrebări frecvente:

https://www.profructta.ro/intrebari-frecvente/

Dacă ai feedback sau alte întrebări pentru Profructta, te invităm să accesezi secțiunea de contact.

https://www.profructta.ro/contact/

 

Surse foto: arhiva Profructta

Articole recente