Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Cum facem față temperaturilor ridicate cu ajutorul fructelor?

17 august 2021 Sănătate profructta

Vara ne bucurăm de razele soarelui și ne încântă când putem să savurăm un cocktail, alintați de bucuria sezonului. Totuși, temperaturile ridicate vin și cu unele dezavantaje, cum ar fi pericolele la care ne expunem printr-un sejur îndelungat la plajă, în hamac ori în fotoliul cel mai confortabil din grădină.

Despre sfaturi pentru protecția pielii suntem siguri că ai citit, însă vrem să știi că este la fel de importantă și alimentația sau cantitatea de fructe pe care o consumi în aceste zile toride.

De ce?

  1. În combinație cu o masă echilibrată, fructele conțin necesarul caloric care ajută la revitalizare și menținerea tonusului pentru o zi întreagă;
  2. Alături de apă, fructele sunt o excelentă sursă de hidratare;
  3. Pe timpul verii, digestia este mai ușoară prin consumul de alimente proaspete, iar un fruct abia cumpărat din piață se încadrează perfect la această categorie;
  4. Vara sunt de evitat alimentele prea grase, foarte dulci care stimulează o posibilă stare de disconfort. Vești bune! Fructele nu se numără printre ele, plus că aduc exact aportul de dulce necesar, fără să fie nocive sau să afecteze buna funcționare a aparatului digestiv.

Așadar, dacă nu ți-ai făcut deja cumpărăturile pentru săptămâna asta, te invităm la o sesiune de shopping printre cele mai aromate fructe ale verii!

 

Sursă de informare: Cum facem față temperaturilor ridicate? – Noutăți | Medsana

Sursă foto: Unsplash

Articole recente