Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Profructta lansează cinci sucuri naturale ecologice, din fructe de pădure

03 iunie 2019 Presa profructta

Link catre articol – www.modernbuyer.ro

Profructta lansează cinci produse noi în gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de pădure, crescute 100% organic.
Pe lângă sucul din mere, din pere, cireșe, vișine, coacăze și mixul “multe fructe” – toate presate la rece – la raft se vor găși și sucul din zmeură, sucul din afine, sucul din mure și mixul din zmeură, afine, mure și cătină.

Produsele vor fi disponibile în magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticlă din sticlă, la volumul de 0,25 litri. Sortimentele din fructe de pădure sunt destinate oricărui tip de retailer sau actor în piața HoReCa, magazinelor, farmaciilor, plafarelor și sunt deja disponibile în shopul online Profructta.

Rețeta mixului din fructe de pădure a fost creată cu ajutorul centrului de Bioanaliză al INCD Științe Biologice București, pentru a combina procentul din fiecare fruct, în așa măsură încât rezultatul să fie benefic pentru organism, să conțină vitamine multe și calorii puține.

Fructele de pădure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic în pădurile sălbatice din zona Câmpulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate.
Sucurile Profructta sunt 100% organice, fără adaos de apă, zahăr sau alți îndulcitori, și obținute prin presare la rece.

Articole recente