Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Top produse Profructta pentru hidratare

08 iunie 2021 Sănătate profructta

GREPFRUT

Doar uitându-te la o filmare în slow motion cu acest fruct citric, îți vei da seama că natura l-a binecuvântat cu un aport semnificativ de apă. În special acum, când pare că vara pășește ceva mai hotărât în viața noastră, grepfrutul oferă puțină răcoare, dar îl poți include cu toată încrederea în rutina ta de hidratare. De ce ar fi bine să te îndrăgostești de grepfrut vara asta? Pentru că te va ajuta să menții fluidele din corp la un nivel echilibrat. Pe deasupra, e și un aliat al pielii sănătoase, fiindcă îi potolește setea și o protejează atent în zilele cu soare obraznic. Înainte de a-l integra în peisajul tău de vară, asigură-te că îl tolerezi în alimentație și consumi fructul întreg -cum, de altfel, este cel mai indicat. Dacă, totuși, vrei să-ți cumperi un suc din grepfrut fără prea multă presiune pe umeri, alege unul presat la rece. Odată ce-ai trecut de bariera gustului cam acru, vei întâmpina vara cu un zâmbet cât se poate de natural, mulțumit și dulce.

  

PORTOCALĂ

Dacă într-o zi cineva ți-a dăruit o portocală, e posibil să-ți fi dăruit și o porție bună de hidratare. Direct din familia rutaceelor, portocala funcționează ca un evantai parfumat în cufărul cu amintiri din sezonul estival. În afară de a da un gust revigorant ritualului tău de hidratare, fructul responsabil pentru denumirea culorii oranj îți vine în ajutor pentru obținerea mult visatului corp pregătit pentru plajă. Cum se întâmplă asta? Urmând calea electroliților. Dacă deja te-ai pierdut în tabelul lui Mendeleev, scurtăm noi drumul. Calciul, magneziul sau potasiul intră în categoria electroliților. Astfel de nutrienți au sarcină electrică, datorită căreia pot îmbunătăți comunicarea dintre mușchi și neuroni. Cu alte cuvinte, portocalele sunt o alegere smart pentru recompensa de după antrenament. Înainte de a-l aduce acasă, ai grijă ca sucul din portocale să fie presat la rece, pentru a nu-ți sabota efortul de a arăta cât mai bine în concediul de vară.

LIMONADĂ

Când viața îți dă lămâi, nu uită nici de beneficiile pentru sănătate. De la sucul de lămâie presat la rece se poate ajunge  la o hidratare bună și, de aici, la o digestie ușoară, alături de recăpătarea energiei, atunci când căldura sufocantă pare că te pune la pământ. Pe lângă a-i pune în valoare beneficiile asupra sănătății, am împerecheat sucul din lămâi de Murcia cu zmeură, pentru inimi care nu se vor lăsa frânte în idilele de-o vară, cu struguri, pentru seri petrecute în pași de tango, mure și aronia, pentru cei care își doresc imunitate la vibe-uri negative.

.

.

.

Kind reminder: apa este secretul fericirii pentru orice organism care vrea să rămână sănătos din cap până-n picioare. Obiceiul de a consuma zilnic minimum 2 l de apă este deosebit de important, dar vă recomandăm să vă creați rutina de hidratare ținând cont de câteva aspecte: etapa de vârstă în care vă aflați și propriul stil de viață.

Săptămână productivă și bine hidratată vă dorim!

Articole recente