Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Unde mergem pentru un brunch bun și de poveste în București?

16 noiembrie 2021 Diverse profructta

Există deja un trend în viața socială a Bucureștiului care a popularizat în ultima vreme locurile unde se pot servi mic-dejunuri delicioase sau prânzuri cu arome care mai de care.

Iar atunci când nu te-ai trezit suficient de devreme pentru micul dejun de la ora 08.00, dar nu este încă nici ora prânzului, iar apetitul este deșteptat undeva între cele două se numește că mergi la un brunch care va combina cele două mese. Acest fapt va instaura chiar și un ritual de-a dreptul special, mai ales dacă servești masa cu prietenii sau cu familia.

Dacă dai o căutare rapidă pe Instagram, vei vedea că brunch-urile sunt deja la ordinea zilei în capitale europene precum Parisul, Londra, Berlin sau Amsterdam. Nici Bucureștiul nu stă rău deloc la acest capitol, astfel că, în general, în zilele de weekend, terasele sau interioarele locațiilor care pun la dispoziție astfel de meniuri sunt pline de persoane care vor să se bucure de o masă pe cinste.

Cafenele, mici bistrouri, restaurante, oferta este largă, însă provocarea vine atunci când trebuie să alegem. Noi am făcut o selecție a trei dintre acestea, care ne-au impresionat nu atât prin frumusețea meniului, cât prin istoria locului, care le însoțește.

RePlace. The Brunch Club

Plasat în liniștea cartierului Cotroceni, pe strada Nicolae Paulescu 61, RePlace este un loc minimalist, unde brunch-urile duminicale vor fi înconjurate de armonia naturii, street art și clădiri istorice.

Deschis de miercurea până duminica, RePlace. The Brunch Club pune la dispoziție cafea de specialitate, meniu de brunch toată ziua (în weekend), meniu a la carte, plus un meniu luuuung de cocktailuri și bere craft, așa cum spun chiar ei pe pagina de Facebook!

Sursă foto: Pagina de Facebook RePlace. The Brunch Club

Arome

De aceasta dată în inima unui alt cartier celebru și rafinat al capitalei, Arome este un loc desprins parcă din perioada interbelică, cu accente moderne. Spațiul dispune de bistro și grădină, fiind alegerea perfectă, în principal, pentru iubitorii de mâncare vegană sau vegetariană care vor să se bucure de atmosfera cozy și colorată, pentru câteva ore. Arome se află în zona Victoriei, pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 25, în apropierea parcului cu același nume.

  

Sursă foto: Pagina de Facebook Arome

Boutique du Pain

Pentru iubitorii de brunch à la française, Boutique du Pain este raiul preparatelor rafinate, sănătoase și artizanale, de inspirație franțuzească. Plasat la kilometrul zero al Micului Paris, restaurantul este așezat grațios chiar la Universitate, pe Strada Academiei, nr.28-30. Pe site-ul dedicat, există și meniurile detaliate, în funcție de momentul zilei în care doritorii vor să îi treacă pragul.

Sursa foto: Pagina de Facebook Boutique du Pain

Articole recente