Livrăm personal și gratuit în București și Ilfov
Comanda minimă 100 lei

office@profructta.ro (+4) 0748 555 444

Provocare de sezon: Activități de toamnă în sistem hibrid

20 septembrie 2021 Diverse profructta

Oricât ne-am dori revenirea la „acel normal”, toamna aceasta se pare că e nevoie să ne gândim tot mai serios la „noul normal” ce presupune responsabilizare, adaptare și informare.

Este tot mai dificil să programăm vacanțe în avans sau să gândim în perspectivă fără să ne temem puțin de cum ar putea evolua situația pandemică actuală. Cum facem, totuși, să ne trăim toamna cu cât mai puține griji?

Mai jos câteva idei utile, de la noi pentru tine, cel care ai nevoie de o mică încurajare acum!

Învață cu spor în timp ce pui robotul să aspire prin casă!

  

Dacă tot e nevoie să mixezi online-ul și offline-ul, poți începe o serie de cursuri digitale pe care nu ai apucat să le faci până acum. O platformă ideală care pune la dispoziție mii de cursuri în domenii precum muzică, fotografie, limbi străine, arte, web development, ilustrație și multe altele este https://www.skillshare.com/, unde poți găsi un abonament anual deosebit de accesibil și workshopuri interactive din orice colț al lumii te-ai afla. Plus că în tot timpul acesta, poți să supraveghezi și ce se întâmplă prin casă, ceea ce nu puteai face la fel de ușor dacă erai 100% offline.

Folosește beneficiile online ca să eviți cozile offline!

Acum că poți face lucrurile și #deacasă, e ideal să salvezi timp și să te expui mai puțin pentru servicii pe care le poți rezolva la fel de bine și de pe canapeaua din sufragerie. De exemplu, poți face programări online la orice serviciu medical, poți folosi aplicațiile mobile pentru încărcarea documentelor de călătorie în cazul zborurilor cu avionul, poți face fitness de acasă, dacă nu preferi varianta de sală sau poți chiar să-ți comanzi un serviciu de cosmetică direct la domiciliu

Redescoperă viața socială și rămâi la curent cu informația!

Cu toate că situația actuală este instabilă, multe dintre evenimentele culturale au revenit la normal, cum ar fi cele de la teatru, operă, concerte restrânse, seri de entertainment și așa mai departe. Pe mystage.ro poți urmări paleta largă de „happening-uri” din care să alegi în funcție de pasiuni și disponibilitate. Este clar că accesul la acestea ar putea fi restrâns de anumite condiții, motiv pentru care este important să rămânem conectați la știrile de maximă importanță, să citim presa frecvent și să urmărim evoluția lucrurilor nu doar în România, ci și în Europa. 

Sperăm că te-ai mai relaxat și că ești gata să te adaptezi, indiferent de cum vor continua să decurgă lucrurile. În orice caz, combinația online-offline funcționează tare bine și este perfect dacă împreună învățăm să ne bucurăm mai mult de ea!

Sursă foto: unsplash.ro

 

Articole recente